Барем само еднаш да те видев, не сакам ништо повеќе............неможам да те заборавам, те молам појави се од негде, сакам да го осетам твоето присуство, те посакувам тебе како што никој друг не сум посакувала во мојот живот, но за жал ти и јас ќе останеме само на тоа и што бевме, а се можеше да биде поинаку само ако ти сакаше но..........................
многу ме иритира играта топло ладно .те предупредувам чисто така да си имаш в предвид а погоди на крај кој плаче а тоа не сум јас,ќе погодиш и да ептен ме загреваш трај си
http://www.youtube.com/watch?v=mIhI23gBBPQ&ob=av2e ... кој ќе чека уште цели две недели, сакам да можев да те видам утре ..
Ах, знаеш многу сакам кога функционираме нормално. Но последниве денови се некоја напната атмосфера, се некои препукувања...Па добро бе злато, зарем за такви глупави и ситни работи? Па ќе не изедат тие ситници...
Почеток и крај... Не верувам дека постои сила и верба ко твојата. Единствен кој ми видел солзи,столчена врз мермер после три години додека се уште ми мирисаат рацете на земјата која му ја фрлив за поздрав и калот на чевлите како оној ден кога ме собра пред гробиштата и бледо ти реков,си отиде,толку беше,сега поим немам која сум или имам,ама не знам која допрва ќе станувам. Ист роденден не е случајност,си рече, јас ќе ти бидам тука...ете и денес...Па не ти ни бизарно,ни страшно што читам имиња,години,гледам слики и претпоставувам судбини... Само ти ми го фаќаш и сфаќаш погледот,додека јас гледам во небото додека сонувам,скицирам, планирам, ти ми ги гледаш зениците за да ја видиш вистината и да тргнеш пред да почнам јас... До кога и до каде,ова беше бура од убост и неубост...да ме земеш под раце прв пат,кога сум најфрагилна и да не ми замериш дека со тој момент на приказ дека сум жива не сум подфрлила од очекувањата од мојата борба и спектаклот за светот... Тој ден врнеше,а потоа огреа сонце ко да сакаше да ми рече се споив со космосот за да те чувам... Не постоиме едноставно. Колкава реално беше веројатноста да го вадиме најдоброто еден од друг?!Знаеш колку можам да ти дадам и ти давам,затоа опстојуваме. Знам дека ќе останеш вечен нечиј бол дур бездушно и вечно ќе ме мрази,затоа си мој триумф. Можат да бидат илјадници добри,за мене си најдобар заради причини,но и без.
Ми требаш да ме гушнеш сиилно,дури да се стопам во твојата прегратка . Ми фалиш малечко . И жал ми е денес што се каравме
Jас сфаќам абиции и се, ама ова твоево е па претерано . да бре, мрзлива сум и што сега? иди најди си некој гик како тебе, зашто ни гиковите не ти се рамни Jас сфаќам и учење и се, волу еден ама па ова па уште и мене ќе ми се лутиш овдека, ајде бре бегај таму, HE го сакам учењето и неможеш да ме натераш да уживам во учење. другиве двојки си имаат проблеми со варање, лажење, лош секс, а јас и ти? зашто не сум уживала во учењето, сум те буткала и тебе натака,да си го замараш мозокот со глупости . марш море таму, будало една ни заедна, ти викам јас најди си некоја цел ден учете си, под звездите, месечината и тако даље. и не ми се јавувај, немој да мислиш дека јас ќе ти се јавам, терај инат ама јас сум поголем Oмажи си се со книгите, и чао пријатно.
Колку само сега во вакви моменти се потсеќам на периодов што помина. Колку само ми фали Аеродром, станчето твое, креветчето и најмногу од се’ гушкањето пред спиење. Колку само ми фали тој момент, јас и ти фатени за рака се шетаме низ паркчето, застануваме, се бакнуваме и продолжуваме. Колку само сакам сега да го вратам времево назад едно 10 месеци и од почеток пак цела оваа година да се повтори. И уште многу работи ми фалат, ама не тука, ми фалат тие работи во Скопје, јас и ти сами, 24 саати заедно! Нема соодветен збор, КОЛКУ многу ми фали сето тоа. Сега кога си се подзамислувам сфаќам која будала бев што не уживав максимално тогаш. Од кај знам дека сето тоа ќе се повтори? Од кај знам дека нема да заминеш, дека ќе си останеш во Македонија и дека пак истото од август ќе се повтори? ...Незнам!! Сакам да се омажам за тебе, бре! Сакам...!! Сакам да живеам барем со тебе и така да сме нон стоп! Нон стоп да сме заедно. Кога си со некој нон стоп заедно и кавгата поминува безболно. Се’ се средува за секунда и тоа само со еден бакнеж! Несакм со никој да се расправам, а најмалку со тебе! Ти викаш дека е се’ во ред, дека помина кавгата и дека треба да гледаме да не се повтори, ама зошто тогаш неможам да сум мирна? Мирно да си легнам и да заспијам? Затоа што ми фалиш ти, си фалам јас на себеси. Ми фали таа среќната, безгрижна јас која чекаше да дојде времето, да завршиш со обврски, да ме земеш од кај мене и да одиме кај тебе и секој ден исто и пак исто, ама НИКОГАШ досадно. Те сакам беее! Едвај чекам да ми дојдиш утре дома, да те изгушкам! ме разгалуваш премногу и несакам да се лутиш!
Ми недостигаш...многу...од што толку ми недостигаш се отепав слушајќи ја Мараја Кери на repeat 10 пати и ми се плаче од толку многу што ми фалиш Никогаш не очекував дека ќе сум толку слаба на тебе... Сакам да си дојдеш побрзо или јас да дојдам таму за две недели и да ме гушнеш како што ме гушна во средата, едноставно почувствував колку многу ме сакаш и колку ти е гајле за мене тогаш. Ми недостига мирисот на твојата кожа, да те допрам по лицето и да се насмееш најубаво на цел свет. Сакам очите да ти ги видам, тие твои најпрекрасни очи што менуваат боја на светло. Те сакам бе, те сакам многу, никого не сум го сакала толку многу колку што те сакам тебе. Миличок тој, не си свесен колку ми значиш..., а можеби и си? P.S. Огромен поздрав до сите девојки што коментираат во темава, треба да ви дадам кредит за некои работи што сте ги пишале, а сум се воодушевила од истите колку се убави и колку истото сум го мислела и сум собрала храброст и сум му ги пишала на љубениот ми мој. P.P.S. Ова моево не можам да му го пишам сега, ама си знае отприлика. Можеби утре.
Се разделивме, но ќе бидеме пријатели. Не сакам да те поседувам, но сакам да бидеш во мојот живот. Те сакам затоа што постоиш, не е важно дали сме заедно или не.
Hold me in your arms, Love me like your best friends did, Promise, I won't hurt you kid, Hold me really tight until the stars look big, Never let me go. Send me to the stars, Tell me when I get there kid, I can be your Nancy, You can be my Sid, Get into some trouble like our parents did, Hey, they'll never know... http://www.youtube.com/watch?v=FXJj0mgfjXA
http://www.youtube.com/watch?v=BaLv50O5 ... re=related И што да направам,и колку да те сакам,ти пак забораваш,се помалку ме свакаш... Дали ќе те радува,ќе прави посреќен,кога мене ќе ме немаш?...