Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.858
    Ако не те бендиса мусаката , толку ќе се налутам што ќе мораш да идиш по мене и тоа по коленици и да ме молиш за прошка :lol:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
  3. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    денеска многу ми фалиш...посакувам да ме гушнеш!

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ми викаш оти не ти кажувам убави зборови,те сакам,ми фалиш,ми требаш и се тоа!..
    па како кога секогаш зборуваш за околу и секогаш тоа не кара?...
    а да не те интересира ништо за никој освен нас,тогаш ке имаме време да си кажеме што си чуствуваме :)
    така да знаеш!. :)

5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    *** така да знаеш, очекувам пак да ми направиш пустош за време на викендов кој следи :doh:

6. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Мислам дека погрешив

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Потајно се радувам кога ме охрабруваш дека секој колковиум/испит било за мене пи*кин дим, демек одма сум го совладувала, ама не ме укоражувај толку, ќе сносиш последици! :wasntme:

8. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Верувај дека не сакаш да ме изнервираш. Лошо ќе биде. И мојава толеранција има граница.

9. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.957
    Допаѓања:
    11.322
    зашо ме игнорираш???

10. rainbow16

rainbow16 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    22
    Кога моите не се дома за прв пат во нашата 1ипол годишна врска, кога едвај чекав да ти се јавам да дојдеш кај мене, ти ми кажуваш дека неможеш? Да видам кога следен пат ќе има ваква прилика. :|

11. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ми недостигаш.

12. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Крај е разбери, доста се распрашуваш преку мои другарки со кој сум, дали се мувам или сум започнала врска, тоа не е твоја работа, престаниии!!

13. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Многу си глуп.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
  15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Аман више со таа твоја љубомора, престани со твоите сцени и престани да ми кажуваш што е добро за мене а што не..
    Колку само да знаеш доволно сум возрасна да знам што е добро а што е лошо...
    Дете си бе, недозреано...
    Или ке се опаметиш или засекогаш ке ме изгубиш..

16. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Страв ми е од времето што иде... ;(

Денес сакам да се исплачам, а ти да ми ги избришеш солзите.
    Денес сакам да си ги искажам сите тежини, а ти да ми кажеш дека се ќе биде во ред.
    Денес сакам да сум до тебе, а ти да ме гушнеш, онака најдобро како што знаеш..
    Денес сакам да сме на некое многу поинакво место, каде што ништо нема да ме грижи, каде што иднината нема да ме плаши....

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    "Ќе ти покажувам секој ден колку ми значиш"- Тоа беа твоите зборови. Аха, да, гледам колку секој ден покажуваш. Јас некна со љубов направив за тебе доручек, ја наместив масата за нас да седнеме да јадеме , ЗАЕДНО, а ти што направи? Спиењето ќе ти избегаше на тебе.. И на крај за се ме кривиш мене, како јас не сум сваќала колку ти си бил изморен. А ти сваќаш ли и гледаш ли што се јас правам за тебе,м? И зошто кога ќе ти раскинам и кога ќе почувствуваш дека можам без тебе тогаш ми ја даваш целата љубов и целото внимание на светот? А кога јас ќе си помислам дека се ќе биде во ред, почнуваш пак со старата песна? Искрено да ти кажам убаво ми беше без тебе, да убаво! Не можам да поднесувам болка повеќе, не можам да ронам солзи затоа што ти немаш време за мене. Извини, но кога вистински се сака целото свое внимание се посветува на личноста која ја сакаш. Ти кажав и вчера дека жените сакаат внимание.
    Но веќе не ми треба твоето внимание. Сега ќе ја играме твојата игра. И јас ќе размислувам малку повеќе дали ќе правам се за тебе и дали ќе ти го посветувам цело мое внимание. Сега ќе почувствуваш и ти како е да си на крајот на листата. И не, оваа не се само зборови,ќе ти покажам дека можам без тебе!

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ој бе лепотану,и ти ли си водолија во хороскоп? ^_^
    Мх,мх,се надевам ти ќе бидеш некој што конечно ќе ме разбира и нема да ми се чуди за некои работи :D

П.С: Се надевам дека ти е доста што си симнал 100 кила (море овоа твоево да не е и повеќе :?: ),немој да продолжиш да слабееш,оти тогаш ќе бидеш преслаб и за мене. :shake:

19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Не излегувам повеќе низ град ,ниту на кафе ,ниту на прошетки,ниту по дискотеки ,за да не се сретнуваме повеќе низ улициве и ти да можеш слободно да си уживаш оти заклучив дека не можеш да ме гледаш па бегаш ,си ја вртиш главата на страна како да сакаш да кажеш ми се гади од тебе ,се надевам ќе ти се направи кеифот на ку*рот што ќе ме гледаш уништена ,барем да ми кажеше што лошо ти сторив ,барем да дојдеше еднаш како маж да кажеше крај е не те сакам,не сакам да бидам со тебе,барем да ме исплукаше...колку само бедно звучат сите оние работи што си ми ги кажал ....ти благодарам за сите понижувања .

20. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Слаткишу ми недостигаш.Едвај чекам да те видам :)