Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Знаев дека си душичка најголема. :* Не го очекував ова срценце од тебе,толку ми ти помина лутната и инаетот?! Баш ми е мило. :* Да,да не очекував прв да ми речиш здраво,нели лути бевме.Хахаха и после 1 недела се' ми ти помина.Не рекле за џабе : Трпение-Спасение.
    ТЕ САКАМ ЗАЈАЧЕ МОЕ НАЈУБАВО НАЈМНОГУ! :* :* :*

2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Со ваков морон ко што си ме нашол, секако дека нема да ти биде лесно. Немој да мислиш дека не ги приметувам ситниците што ги правиш за нас, т.е за мене. Приметувам, и убаво ми е се разбира. Ме боли што гледам дека те боли зошто мислиш дека ниту ценам ниту почитувам нешто и дека се убаво закопувам, а не е така, иако така прикажувам несвесно. А баш напротив секоја убава работа ми е врежана во срцето, а се што било неубаво е закопано негде таму, длабоко. Да, јас не изразувам премногу емоции во живо со зборови, порадо би ти напишала нешто, но не значи дека не чувствувам со целото срце и душа. А и ти си таков, па немаш право на бунење. Мислам дека кога би прочитал нешто од тука што е посветено на тебе ќе се зачудиш, но немој, ме познаваш, ме гледаш во очите и во истата секунда препознаваш ако сум тажна, со неколку зборови можеш да решиш се... ми ја даваш целата сила што ми е потребна.
    Мислам знаеш има една изрека, ако можеш девојка да ја насмееш додека плаче, знај дека можеш се.
    Кај мене никој не го може она што го можеш ти.
    И да, можеби не сум ти кажала, но уживам и само додека лежиме, во твојата прегратка, па еј будалетинко една, зарем до сега не си сфатил дека твоите раце секогаш ќе бидат моето најбезбедно место? Секогаш кога ме галиш по грбот и намерно ќе ме скокотнеш јас сакам да го замрзнам тој момент.
    Колку и да е лошо кога сме одвоени, кога ќе се споиме, не постои ништо посовршено.
    и тешко е за објаснување, и мака ми е од обиди да се објаснам на луѓето што не разбираат, ама убаво викаш ти, што се битни другите, битни во врскава сме само јас и ти.
    А додека помеѓу нас има љубов, за ништо друго не ми е гајле, се што ќе донесе животецов, се ќе поминеме. и нема да ми е страв, се додека во очите твои се гледам себеси, и се додека можам да ја препознаам бурата од чувства што ја имаш во себе, без збор да кажеш. А тогаш, кога тишината ќе ни биде непријатна, тогаш ќе се запрашам дали нешто не е во ред.
    И да, ете утре ќе ти стокмам една пица каква што ја сакаш, и ќе биде облик срце, дури и те сакам ќе ти напишам. Да си паднеш на газ од убавини, само те разгалувам теле едно и ти после вака така на мене. :D

На thelittle17, Divinebutterfly и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ми заспа ли? :worried: .
    :call:

4. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Два дена те нема да се јавиш,ни да титнеш,ни да пишеш ? |( Знам дека немаш кредит,но тоа не е оправдување!!!!!
    Незнам,стварно незнам..
    Ме подзаборави ли? Има ли некој проблем?
    Јас незнам,се мислам дали утре да ти се јавам,да видам што и како..или уште да си чекам и да си правам 300 филма у глава??
    Ке видиме утре .. :call: :swear:

5. dancing.in.the.rain

dancing.in.the.rain Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    142
    сакам сега да си до мене, да ме гушнеш силно, да ми ги избришеш солзите и да ми кажеш дека утрото е поумно од вечерта...да си легнеме заедно, да ме покриеш и потпирајки ти се на рамото да заспијам спокојно, зошто што и да кажеш ти верувам. Штом ти веруваш во подобро утре, сигурно ќе дојде. Знаеш, преку глава ми е и од твојот факултет, испити, колоквиуми, од моето школо, небитни фаци, тензиите дома... само сакам да отидеме негде. Сами, јас и ти, да се одмориме од се! Сакам да поминуваме повеќе време заедно. Ми недостига времето поминато со тебе.Имам незаситена потреба од тебе...

6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Значи толку многу ме нервираш со тие твои глупави размислувања, како дедо ми да го слушам. Во кој век живееш човеку, прекини да бидеш толку напорен и ограничен. Кај врска нема уште па се сили. Не ти попуштам, па што сака нека е. |(

7. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Сакам само да те видам.. :*

8. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    205
    Извиниииии ама неможев во моментот тоа да го направам! :) Ти скршив филм знам и тоа многу ама не ми се свиѓаше ниедна од сликите пааа! :D Аххх како само ќе ти се оддолжам ни самиот не си свесен,ги бројам деновите! :inlove:

9. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    :l: 3 најубави години :l:
    Фала ти за сите моменти поминати заедно на кои секогаш ќе се сеќавам :hug:
    Кога ќе те видам нема да те пуштам од гушки и бацки :sun:

:* :*

На ЕденЧлен, Скопјетесакам, Cathe.rine и 8 други им се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    3наев бре дека ќе се јавиш, со твоите срцепарателни рецитации како ти фалел мојот глас а 8) :lol: .
    Tе знам јас тебе убаво дебели, баш ми е ќеиф така што ми дојде со превиткано опавче,AAA мислеше на мене цело време а? :)
    3нам, знам познато ми е :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Дека е голем глупчо понекогаш, ама јас уште си го сакам.
    ц, ц, ц, има да ме умреш еден ден бе.

12. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Не ме терај да те мразам, те молам немој!

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.237
    О Боже! ;)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Се молам да не бидеш таму. Ќе биде бељаааа осеќам.... :sweat:

15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Денес особено многу ми недостигаш! Ми годеше муабетчето,а и сакам пак.И повеќе.И да разговараме за се.И сакам повеќе време за нас.Сакам само да сме негде сами,да те гушнам и ништо друго...
    Знаеш и сам дека те сакам само тебе,ама ќе ти кажам и покажам уште милион пати.А и мислам дека сфаќаш :)
    САкам да правиме многу повеќе еден за друг.Едноставно да имаме време за нас и да ги почувствуваме присуството и љубовта. :*

На aprokovic, teddybear, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  16. khaleesi

khaleesi Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
  17. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Знаеш што?! Многу ме нервираш жими мајка. Поарно шетај оди негде работи, војска замини отколку овде во градов да ми седиш. Глупак еден.
    Кога ќе сфатиш дека машко на 22 години може да прави поубави работи отколку цел ден да се вози низ град и тоа сам? Абе не ме заебавај.
    Дај кажи жити се што задоволство ти претставува тоа што вечерва од 10 до 12 се возеше? Ехх глуп машки род.
    :^) :fubar: :fubar: :fubar:

18. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    аман веке опрај си ја главата, си докажа дека ме сакаш и дека правиш се, ооок, ајде сеа почни да користиш убави зборови да ми улепшаш ден, па не си нем *баго, ми фалат цуц-муц муабти, женче сум нели гледаш колку сакам :wasntme:

19. linija

linija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    20
    да почне да живее..

20. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на: