Фала сонце за убавиот ден, за тоа што си се враќаш во нормала и ги набркуваш мушичките од твоето главче. И фала ти за лудото возење утринава и сакам пак Само да знаеш дека те обожавам и по секоја цена утрешниот ден ќе го направам незаборавен за двајцата!
bas bese sladok vecerva se izraduvav koga te vidov ahhh aj grabni me i nosi me nekade edna vecer sakam da mi pravis mn naughty nesta
Леле ќе те утепам ради твоите погледи! П.С. Убава вечер мило, иако ти изнатрескав глупости, иииииии те испрскав со виното (несакајќи ) иии Те сакам.
Уффф многу беше прекрасен вечерва ама ме нервира што секогаш мора да се најде некоја гуска што ќе те шмека и што ќе се упикава а те гледа дека си со мене аааааааа косата веќе ми се крева од такви, ама ако они можат само да те посакуваат ама ти си само мој . Добра ноќ најубав мој
Уф злато ! Многу јако ми беше вчера Ама тоа што не ми даде .. ич не си фер Човек се одлучува за нешто и ти не му го даваш , така не ! И знам дека требаше да ти кажам за тоа , ама знаев дека ако ти кажев порано ќе ме караше И ќе ми се одужиш , и тоа како Те бакнувам златце
за тоа од синоќа никогаш нема да ти простам,длабоко ме повреди и не заборавам....никогаш во живот не сум плачела повеќе....ама веќе не сум иста.....пак те сакам и само заради тоа сум со тебе идиотууууууууууу
Гушкало едно, на жешкото уште да ме гушкаш фали Не дека несакам, ама не се трпи. И уште еднаш кога останувам кај тебе на спиење пуштај го креветот нема да ти бегам на другата страна
Одамна ништо ти немам кажано. Тоа е затоа што те немаше. Затоа пак синоќа...Мачорче мое,како обожавам кога се предиш околу мене...