Некогаш ме нервираш, а некогаш те сакам толку многу, што се чудам што би без тебе. Ме нервира таа твоја преголема самоувереност, ме нервира што мислиш дека се` знаеш. Ама џабе се сите твои мани, кога доблестите преовладуваат. Сакам да се врати времето кога бев друга личност. Кога го имав најдено мирот, никому не се лутев, те разбирав, те трпев, не кажував лош збор. Таа што бев јас тогаш и тебе те правеше подобар човек. Се извинуваше, попушташе, но не само да ги средиш работите, туку од срце, зашто ја гледаше мојата добрина и искреност. Да тргнам пак во потрага по мирот, што велиш, м?
Знаеш што?! ТЕ САКАМ НАЈМНОГУУУУУУ!!!! Зајаче мое немирно си ти,зајаче Би сакала да се бркаме по ходници м шо викаш?! Ај,ај и то ќе бидит. Очекувам што побрзо да те видам кај што играш кошарка.Кошаркару мој најубав А и за крај со среќа утре срценце,ти ја пуштам целата среќа од цел свет!
It's just that... I could be myself with you, it didn't bother you, it didn't feel weird to me, and now I see you with some other chick, and damn...
Со денови не спијам,се плашам да сонувам,тебе лесно ти е знам,а јас од љубов умирам! Ех да знаеш само што те чекат утре,само да знаеш! Бубачке моја!
знаеш што штом си направил да се нервирам значи не вреди да се нервирам... од сега и не се нервирам за се што не вреди
Многу ми е убаво кога ќе се слушнеме и покрај тоа што цел ден сме биле заедно, имаме што да си кажиме.Сакам кога те слушам, кога си возбуден за нешто и едвај чекаш да ми кажиш. Се радувам што гледам како напредуваш со кариерата, ама душата ме боли што знам дека ќе си заминиш далеку од мене. Јас неможам да те спречам никако, знаеме и двајцата дека поинаку не е можно! Знаеме дека имаме уште само две години да си ги средиме животите, за понатаму заедничкиот живот да ни е убав. Ама како ќе ги издржам овие две години ни сама незнам. Гледање еднаш на два месеци? Па јас и ти така не сме навикнати! Јас сакам да сум нон стоп со тебе, несакам така! Сакам да се будам со тебе, да се будам покрај тебе, да ме буди бакнежот твој најмил на чело! Ахх, колку само се чувствувам заштитено, среќно и заљубено тогаш! Ти си ми се’ и сакам да сум со тебе...засекогаш!
Те Сакам поради начинот на кој што ме гледаш со тие длабоки очи. Не можам да замислам ден без тебе,сакам да се гушниме и да гледаме во звездите на небото заедно. Ти си секогаш тука крај мене кога си ми потребен.Ти ми даваш исполнетост со љубов и бескрајна среќа кои што ги чувствувам откако сум со тебе. Те сакам поради начинот на кој што ме смееш, бидејќи секогаш ми попушташ ,поради твојата внимателност,нежноста со која што ме допираш.Ти си единствениот кој што толку добро ме познава.
Е нема гледање денес! Па малку да те помачам бре, што било тоа секој ден сум слободна за тебе и летам коа ќе ми ѕвониш да излеземе. Е па од сега друга песна, малку да се мачиш, да ти биде по интересно Па уште и ме прашуваш 10 пати "Да не доаѓам, озбилно? " Па озбилно ами не? Што се чудиш, и јас знам не да ти речам Од сега па натаму по често ќе го слушаш тоа НЕ, нели е по интересно кога нештото не можеш да го имаш кога ќе посакаш? Јас умирам да те видам ама ќе си се воздржам и од сега па натаму Ричи не е Always available Интересно ми е вака
Ајде пакувај се,ке пратам лимузина по тебе да дојдиш кај мене...Зошто без тебе,Милано не е Милано те сакам бе теле едно
Понекогаш си викам дека не те заслужувам, но понекогаш се мислам во спротивното. Навистина боли... А најмногу... кога правиш се` најдобро, а не тие вратено ни пола, а потоа сфаќаш дека не треба да гледаш ничие арно освен своето....... Жално е тоа, но така е.
Помина и тој ден ќе дојде и другиот а јас уште тажна. Ќе ми помине знам само колку време треба да помине. Бев среќна чуствував дека ме сакаш. И сега чуствувам ама не како прво. Има нешто посилно што ти не можеш да го промениш.
ми фалиш во секојдневието. Оваа неизвесност ме убива. На што сме сега јас и ти? Ќе дојде и сабота и ќе мораш да кажеш! Ќе биде ли одговорот во моја полза? Се надевам да, зошто не сум спремна да те изгубам сега.. сега кога почнав да те имам.
Ти си мојот Илко Сукалов - и така тенок си ко сукалце за сучење. Ма не, тоа прирачникот за матура ме скрена ептен! А, не е до мене - кад се мора, мора се, јеби га. Шала на страна, те пронајдов во пасусот за дотичниов чичко. Тоурли ју мен, тоурли. И те сакам, повеќе и од геометрија, жими мене. :geek:
Добро ме познаваш знаеш искрено те сакам Добро ме познаваш знаеш нема да те лажам Добро ме познаваш,но знаеш дека нема да те молам А сега најмногу,ми требаш Нема да се променам Но нема да те оставам Без тебе не сум среќна јас..
Среќен роденден! СЕ што би ти посакала е малку. Ти заслужуваш само убавини, само среќа и насмевки. Знаеш дека во овие 4 години само по на еден роденден сме биле заедно? Да, еден твој и еден мој. Деновиве сакам торта