оној што јас го засакав не го правише она што сега го правиш.. оној што јас го засакав правише и најмали ситници за нас,а сега тие не ги забележуваш разликата кај тебе тоа е!.
ако ми веруваш дека ми се темни пред очи кога ке запознаам некој со твоето име ко за баксуз сегашниот наш претседател на опшинскиот комитет се вика исто како и ти
Мајка, татко, брат, нема да дозволам да застанат на нашиот пат! Па макар биле твоите најмили, сега, после мене. Значи, не може таа жена да си дозволи толку, не дозволувам јас, а најмил мој, и ти си со мене, фала ти најмногу! Мене гајле ми е ако таа цел живот живеела за што ќе кажат другите и одејќи им по газот на другите, тоа е карактеристика и слаб карактер кој го нема на моето мени! Не може бре таа секој пат кога ќе те види да ти вика ајде жени се, не чекајте многу, за атер на другите, да нема муабети Абе жено, молим ти се, ајде дај кажи ни ти нас, што тоа имаш ти да му оставиш на син ти во наследство? Што тоа имаш да му дадеш за свадба, или пред се, имаш ли пари воопшто да почниш да мислиш на свадба? И се на се, јас и тој сме си, ти си небитен фактор за кажување кога ние ќе се земиме или нешто слично! И ајде сега, ќе живееме заедно и она одма весела, демек следно тоа ќе биде оххххх жалноооо! Јас имам факултет на мојот праг, сакам кариера, сакам мои пари, ти најмил сакаш стабилна работа, сакаш да напредуваш во животот, како што си работи сам за себе од млади 18 години, нонстоп сам се гледа, и плс оставаш пари дома, и на крај што дочека од мајка си... Значи, сега знам дека јас и ти ќе успееме Знам зашто нашите визии и планови за иднината ни се поклопуваат и јас и ти знаеме што сакаме, и цврсто си стоиме на тоа, и ќе успееме, нема да е лесно ич, но има години и години пред нас, и ќе живееме со полна пареа, има милион авантури кои не чекаат и местенца кои треба да ни го видат газот! Светот ни е на дланка, јас и ти млади и жедни за успех и подобро утре, амин!
Ако има нешто што треба да го знам КАЖИ МИ го. Еј. Јас не сум Клеопатра видовитата па да знам што ти е.
Pictures ...wanted you to know... I just wanted you to know... I found an old picture last night, wasn't of you, wasn't of me, but was ours. A dirt road we walked once, on a late autumn day, rust coloured leaves blowing on the ground, trees bared of all but mistletoe, weighing down the tips of sagging branches. Cardinals darting in and out of an old cedar, while a lazy moon seemed to struggle above the horizon. We laughed, I remember, the laughter of young lovers knowing life could never catch up with us. I found an old picture last night, wasn't of you, wasn't of me. Слика, односно честитка .. ниту моја, ниту твоја - единствено наша. Гледајќи ја, за неколку секунди низ главава ми помина нашата приказна, од почеток до крај и до денес. После тоа, не можев 2-3 минути да се соземам, којзнае зошто. Сите поминати моменти заедно со овие напишаниве во песнава, сите чувства кои си ги пробудил во мене и она што го дознав денес и што ме остави со подзината уста и милион прашалници, се‘ тоа повторно се роди во мене, како да се случувало сега, тука. И само да знаеш колку очајно ми беше потребен прееска. Баш кога најмногу ми требаш, тебе те нема. Што е за право не ни треба да те има, но ете .. само ти знаеш така да ме утешиш и покрај сите тешкотии и болки кои ги чувствувам и да ме насмееш. За жал, никој друг. Само ти!
Едвај го чекам денот кога јас повеќе нема да бројам денови и недели,дали имам или немам право да патувам,дали поминале или не 3 месеци... Едвај го чекам моментот кога ќе речам ова си е НАШ дом,заедно сме,засекогаш.Секое наредно патување ќе ни биде заедничко,секое наредно утро ќе ми биде покрај тебе... Мојата единствена желба...покрај тебе засекогаш... Много съм щастлива че имам теб !
Имаш очи како океан, поубави на свет и нема знам ... (дури и во темница ) Ах бре ах. Ме разнежни ептен вечерва, немој да ме навикнеш на размазување, оти тешко тебе после Убаво ми беше... уште имам насмевка на лицето ... Добра ноќ мај саншајн. (смајли што те каснува за долната усна ) Пс. ти ги сакам рацете, не знам зошто, ама ти ги обожавам, многу ти се убави, поготово кога се споени со моите
Фала ти што ме удри со капачето,од љубов беше знам. хахахаа. Зајче знаеш,ситее знаат дека поради мене идиш во училница,а не поради суѓерот или незнам си што.Оти се инајџиш мајмунче едно,магаренце си море,не мајмунче.Кошаркару мој најубав,гледам уште дека ти држам среќа кога играш а? Хахахаха. Ако,ако ми се допаѓат ова.Ќе бидеме заедно јас и ти без галје,или со милум или со силум.Е камо да не идеше профеосорот вчера кога ќе паднев врз тебе како на филм беше бе срц Да знаеше само што те чекааше...али тоа малер сум јбг.Ама кад - тад ќе дојт и тој момент Don't worry И за крај имаш очи ко океан,поубави на свет ги немам знам! http://www.youtube.com/watch?v=fTYviGaCn84 - Zapjevaj nasu pjesmu ,meni i tebi rijeci poznate cekam te na starom mjestu tamo gdje ljubav pocinje
Би те тагнала меѓуножно, таму и припаѓаш Едвај чекам да те видам после. Ти си мојот цвет во шешир, свеж ветер во коса, тегла нутела пред ПМС, мој неспокој и рај. Помина мај, ќе заокружиме и 10ка со кромид. Мојот 2000 пост токму на Љубовта го посветувам. Да цвета и насекаде да лета!