Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Јас волкот, а ти црвенкапа :D

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Tрпение спасение :) :) Aјде уште малце ќе дојдам, ќе си спиеме заедно :* ќе си се бањкаме и ќе си уживаме, орајт и ќе учиме |( , Aма ајде колку хирови си ми исполнил, морам да ти се оддолжам и ќе решаваме задачки математика, дебело едно :D

На teddybear, Divinebutterfly и marama им се допаѓа ова.
  3. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Да знаеш какво изненадување мислам да ти приредам за роденден .... :* те сакам :inlove: :hug:

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Јас, ти и чичко Barry White во позадина.....хм, совршена тројка :P

А втора епизода кога? :wasntme:

5. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.660
    Изгледа грешката беше во мене што не те замарав на секои 5 минути со прашања кај си, со кој/а си, што ти допуштав милион пати да ме извисиш и пак да не се лутам, што не се лутев за глупости, што не флертував намерно пред твои очи за да видиш колку сум посакувана, што не те правев љубоморен, што никогаш не те напнував со љубоморни испади, што не се лутев ако задоцниш 2 часа!!!, што не се лутев ако ме откачиш мене заради другарите, што не те напнував да бидеш постојано со мене, што не ти ги мразев другарите, што буквално секогаш бев тука за тебе, што се однесував човечки кон тебе а не ко некоја нафурана тинејџерка, што не барав многу од тебе-само да те видам, што никогаш во животот не дозволив да ми платиш за нешто, што никогаш не те оставав на цедило, што не се лутев за секаква ситница или глупост, што ја разбирав ситуацијата во која си и во која сме и не барав од тебе чуда да правиш, што не ти се лигавев, што не ти плачев за секоја глупост што ќе ме снајде, што те прифаќав таков каков што си и што не сакав ништо да смениш.

Да, требаше цело време да те држам под контрола, да не смееш да помислиш а не пак да погледнеш друга, коментирање е веќе научна фантастика, требаше на секоја твоја најситна грешка да реагирам хистерично за да ти биде страв да ми згрешиш нешто повеќе изгледа. Требаше да бидам од оние хистерични девојки што не можат ни 5 минути без дечкото, да се лигавиме по цел ден на телефон да не можаш ниту едно кафе да испиеш на раат со другарите, ма да не можеш до ВЦ да отидеш без мене!!!

Глупак, и јас потрошив 4 години на тебе. Да, денеска не треба да бидеш фер кон никого за да добиеш малку почит, за љубов само најупорните. Ах бее, да можам сега да се вратам на денот кога јас и ти се запознавме, и да скршнам од патот!!!

Криво ми е што те сакам и што знам каква сум, нема лесно да те заборавам, а пак за некој друг додека да можам така да се отворам ќе помине мнооогу време, криво ми е што за таков идиот ко тебе ќе се нервирам и буквално ќе си ја трошам младоста! Цркни!!! По кој пат јас ќе плачам заради твоите глупости, па не ли е време и ти малку да почуствуваш нешто? Ама не, ти си безосетник, до тебе ништо не допира, или можеби не вредев јас до толку.

А ти Т., ах Т... ти да ми беше сега, денот кога се разделивме ме обележа мене, од тогаш наваму само лоши избори правам. Те нема тебе да ме посоветуваш, а најмногу ми е мака што сега после толку време после толку години сфатив колку ми значеше ти во животов и колку те сакам. Ти си буквално идеалната половина за мене, ама тоа е што е, интересите се менуваат со текот на времето. А ти најдобро ме разбираше. Појави се од некаде и израдувај ме, само ти го можеш тоа.

На Aleks96 и L-enna им се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.319
    Допаѓања:
    81.897
    Од прозорецот ми надоаѓа мирисот на липите.
    Мириса на липа. Мириса на тебе. На нас.
    И мириса на нашата клупа што си ја крстивме „дома“ и на моите воздишки и „хихихихи“ хистерични намсевки.
    Мириса на спојката од лето и љубов.
    Твојата. И мојата.
    Нашата љубов.
    :*

На mysterious, Hipster, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Никогаш ни на крај памет не ми дојде дека ќе се сретниме повторно.
    Дека твоето куче ќе ни се плетка низ нозе додека се шетаме и се смееме како деца.
    Да, тогаш бевме деца...Но не сме денес.
    Кого баравме синоќа? Јас не знам, а ти?
    Убаво беше да се присетиме на старите добри времиња, на лудите тинејџерски години, времето минато заедно... Ќе чекам твој повик за на кафе, како што ми вети...

И некогаш можеби ќе се покаам што касно се врати назад, или што излезе од мојот живот

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    знам дека не свати ама јас си кажав а ти како сакаш!...
    јас ке си продолжам така а ти ако смениш малце за мене ке е добро за двајцата ако не крајот наш ке биде и тогаш нека се радуват другите против нас што се,наместо ние да се радуваме ;)

9. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ТИ ЕБАНО ЦРНЕЧКО БОСАНСКО ГОМНО.

МИ НЕДОСТИГАШ, У ПИЧКУ МАТЕР.

10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Не ни замислував. Ти си прекрасен! Сето тоа што го рече :x
    Со што те заслужив?? Голем должник сум на Бога...

На teddybear, faye и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Знаеш денес се прелија чашата.. Овие денови се ја полнеше секој ден по малку и не дозволував да се прелие, но денес.. денес се случи тоа. Преку тит ми е од твоето однесување и од твојата љубомора. Јас не можам на кафе да седнам, гледам други. Не можам да излезам, ме частат други. А да се затворам дома може? Така ќе ти е најдобро тебе. Знаеш само да зборуваш за тоа што јас го правам, а ти што правиш,а? Ти си светец убав ти ништо не правиш.. Жалче само јас тебе ти правам.
    Не планирам јас летото да си го поминам во вакви караници. Ти реков и некна или свести се или отиде нашата врска..Не можам и не сакам да го трпам оваа!

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Те сакамм, те сакамм најуло и најубо моеееееееее !!! :* :* :* :*

13. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    1 цела година (без 1 недела) помината во пекол. Од преголемата љубов што ја чувствувам и што ти ја давам не забележував или па не сакав да забележам дека покрај мене сум имала идиот, преварант, лажго, кретен, копиле гнасно. Со што заслужив вака да ме осудиш, вака да се поигруваш со мене, вака да ме повредуваш. Јас ли ?! Јас секогаш што бев тука за тебе во било кое време, јас што те сакам безусловно, јас што секогаш бев тука за да ти ги слушнам проблемите и да те советувам, јас што се радував на твоите успеси како да се мои, јас што жива би горела за тебе.

Кажи ми дали немаш ни грам совест и жал. Како не ти е срам да ми речеш дека јас секогаш сум упропастувала се. Ехх бе еднаш не остана достоен на зборот што самиот го даваш. Секогаш јас бев таа што беше извисена, изиграна, зафркната во последен момент, останата сама...

За голем дел од оваа болка што ја имам сум можеби и самата јас крива. Јас бев таа што дозволи да дојде се до овој степен. Јас бев таа што на секоја твоја грешка замижуваше, јас бев таа што на секоја твоја лага подголтнуваше, јас бев таа што клекнав пред тебе и дозволив ти да ме водиш за рака по патот кој ти го избираш.

Сега е можеби доцна за ова да го кажам, но ти си ми најголемата грешка во животов. Кога те гледав тебе, кога идев накај тебе исто како со исправена глава да одам и свесно да се мавам в ѕид. Како порано не го сфатив ова или па не сакав да го сфатам. Зошто дозволив да дојде до ова. Зошто пред тебе кретену еден испаднав најголемата глупачка, будала, смотана? Да си попаметен од мене не си. Немој да мислиш дека општествениот статус ја опишува индивидуата. Џабе ти е материјалното кога немаш ништо во душата. Празна е, трула е.

Зошто дозволив да ми влијаеш на расположение, зошто дозволив да не можам да се видам себеси со ниеден друг освен со тебе, зошто дозволив да не му дозволам на ниеден да ми се приближи, а верувај имав многу убави прилики.
    Но ако. Ова искуство нема да го заборавам. Животот ми одржа многу важна лекција на 19 години. Сепак животот не застанува тука. Јас за некое време ќе се вратам во нормала и ќе продолжам понатаму.
    А ти, продолжи со истото темпо да живееш, па ќе видиме каде ќе стасаш и на крај со која ќе завршиш.
    Да даде Господ ова мене што ми го направи ти 10 пати дупло да ти се врати. Да даде Господ на крај да завршиш со најголемата ороспија и СУС пред неа да стоиш.

Тогаш некогаш кога ќе ме видиш по улица помисли си...Еве ја таа што ме сакаше и што животот ќе го дадеше за мене, а јас незнаев ни да предизвикам насмевка на нејзиното лице ;( ;( ;(

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Јас незнам што сакаш ти, јас незнам ништо, се е толку смешно и глупаво..испомешано. Каде одиш човеку? Од кого се криеш? - од самиот себе, можеби? Зошто бегаш од реалноста, зошто не ја прифаќаш таква каква што навистина е!? -страв ти е! Викаат: вистината боли, па нека те боли, а знам дека те боли само несакаш да признеш, ти си тој рамнодушниот и безгрижниот, а ниту самиот несакаш да си признаеш колку само се за тебе тешки и неприфатливи, некои работи, се губиш, те нема, заталка во тој свет повторно, а ми фалеше онаков каков што знаеш да бидеш, ама има и полоши работи не велам не, само малце ама ептен малце ми е тешко поради сите непотрбни глупости кои се вгнедзиле во мојава глава, а можеби и се потребни незнам :?: !?
    Ама човеку, да не беше ти не ќе знаев кого би го мразела и кого би го сакала, јас постојам само онаму каде што ти постоиш!

На donna.17 и L-enna им се допаѓа ова.
  15. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    703
    Зашо бе ми раскина? Тапа е без тебе. Ај пак да се фатиме. Ти ветувам дека ќе бидам умна мома :angel: :D

16. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    Те сакам само за мене, несакам да бидам повредена никогаш, чувај ме како што мислам дека ме чуваш ... немој да ме разочараш, зашто ке ме изгубиш и верувам нема да се помириш со тоа никогаш, само нека биде се чито и искрено твоја сум без никаков сомнеж, во спротивно знаеш што те чека.

јас сум слаба, знам и да заплачам, знам да се искарам и да претерам, некогаш сум и премногу љубоморна и посесива, мека и чуствителна, но другата страна е многу појака, тогаш сум без грам чуство и совест, знам да те заборавам и да ме снема од твојот живот како никогаш да несум ни постоела, затоа чувај ме, и биди паметен, зашто ако ме изневериш ке наплатиш за се што и некогаш сум се посомневала иако знам дека тоа било моја глупост. знам дека сум контадикторна, но едноставно незнам да поднесам болка и нерешена ситуација, сакам да сум сигурна кога шетам со дигната глава а не да изигравам офца која никогаш не сум ни била ... ...

Што било, поминало, да продолжиме таму каде застанавме, ТЕ САКАМ! :inlove:

17. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ти си мое фета сиренце! :inlove:

19. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Знаев,ете вчера и другар ти ми потврди,дека нејзе неможеш да ја заборавиш,
    Ама сега кој ти е крив бе,сте се скарале и ти одма со друга,епа срце си ја изгубил,не е она глупа да ти се смири после тоа што ти си го направил.
    И ама си ми сладок така кога си со разбушавена коса,и потпорасната брада,ко да си станал од спиење ми си :D

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.292
    Допаѓања:
    57.256
    Бавно минуваат деновите кога те нема да се појавиш изненадно насмеан од уво до уво и со очиња што светат марсовски. :?:
    Едвај чекам да се вратиш.
    http://www.youtube.com/watch?v=WkS169P_Eeo

На L-enna, Adi888, teddybear и 6 други им се допаѓа ова.