Уффф дали можи една недела да помини без да се испокараме без нешто да ни оди наопаку? Таман мислев дек се си дојде на своето,дека еднаш ке испланираме се убаво и ке се договориме пак се враќаме на старото.Зарем толку ти смета моето прашање за нашата иднина? Ок можи и јас ја претерав ама зарем тоа ќе го сруши нашиот однос?За прв пат почувствував како те губам и ми бегаш од раце.Грозно чувство на страв дека ќе те изгубам тебе и ќе останам сама во овој суров свет.Оффф не сакам да те изгубам,но ако ти сум обврска и чувствуваш дека мораш да го направиш тоа само кажи и јас ќе се повлечам.Не сакам да те присилвам на ништо мил мој, иако те сакам повеќе од самата себеси и срцето ми се кине поради таа причина сум подготвена на се за тебе,па дури и да се откажам од тебе.
што да ти кажам се ти имам кажано па ако си сватил нема потреба да кажам пак,може ке дејствуваш малце
Мојот 500ти пост ќе ти го посветам тебе,со тоа што ќе ти кажам колку само многу те сакам! ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУУУУУ,ПРЕМНОГУУУУУУУУ!!!!!
Истото што Невенка му го пишала на Кочо (само што името на Кочо, сега ќе е заменето со твоето, односно со 4 звездички ), и кое предмалце го постирав во темата за литература: „****, сунце моје, жељо моја, врела моја жудњо, како копним, како те желим! Изгоречу, свиснучу без тебе, због тебе. Када би само могао доживети једну од мојих мученичких ночи, када би могао видети моју чемерну чежњиву муку! Још дан се макар некако проведе. Доџу ми посете, купам се, итд. Али кад падне ноч, кад се спусти прозрачна тама на стварима у мојој соби узаври ми крв и вриском продире у моја ткива. Да знаш како се болно тада извијају моји кукови и дрхте распаљена бедра. Пијем плач прсију, кочи углове усана отворених и спремних на пољубац, а руке се у страст болно грче и клизе низ трбух. Али то нису твоје руке, то је очај. Зовем те, отварам и скупљам уста и кричим за тобом и у једном имагинарном споју са тобом полумртва роним у сан. То је моје трагично сладострашче. ****, само једну ноч, само један пољубац, само један додир и ја бих била бескрајно сречна.“
Знаеш што?Го пцујам со цело срце денот кога те запознав, денот кога влезе во мојот живот, денот кога прв пат ми прозборе, денот кога почнавме да се дружиме, денот кога помислив дека има нешто меѓу нас и денот кога станав сигурна дека има нешто меѓу нас.Минативе неколку месеци ми беа многу убави и кога би имала шанса да ги доживеам пак, се исто би направила, само тебе би те извадила од мојот живот, уште пред да влезеш во него.Знам дека оваа омраза е неоснована зошто ти не направи ништо лошо, ама јас не ти се лутам тебе, си се лутам на себе.Ти си ми како дрога, се навлеков на тебе и сега не можам да се извлечам.Те мразам и се мразам себе заради тебе...
Ниедна нема да те прифати ваков каков што си, верувај ми. Ниедна покрај себе не сака дечко со заебан мозок и карактер. Ама јас те прифатив, го прифатив твоето минато, ги прифатив сите твои одлуки, го прифатив твојот карактер, твојот темперамент, твојот инает, ги прифатив твоите грешки, ги прифатив твоите зборови. Прифатив се. Секој пат се обидев да те разберам како ти е и секогаш успевав, секогаш бев тука за тебе без разлика дали ќе ме разбудиш од сон или не, секогаш се обидував да ти помогнам, секогаш бев тука да те ислушам, секогаш мислев и се грижев за тебе. Никогаш не ти се налутив ако ти мене ми се налутиш за банални работи. Напротив, уште повеќе те засакував. Ниедна нема да се потресува и да се грижи за тебе како што тоа го правам јас, без разлика на тоа што повеќе не си ми присутен во животот. И покрај се, пак те сакам. Вреди ли да си го трошам времето на тебе? Проклета да е таа што те направи ваков, всушност не, проклет да си ти што влезе во мојот живот!
Другар си ми ама посветата ке ти ја напишам тебе. Добро,не си свесен дека ми значиш,те сакам во мојот живот.Не донесувај банални одлуки заради едно девојче кое не знае да си го избриши газот се уште ти вредиш многу повеке отколку мислиш.Не се однесувај како мало дете.Повредуваш многу луге мегу кои и мене.Зар си се запрашал дека со тоа ништо не решаваш?Лута сум ти...Многу!Немој така.Ме боли и мене тоа што ти се случува....ама не смееш да се предадеш.Заради мене,заради тебе...бори се,те молам
дека е најголемото гомно што некогаш сум го сретнала во животот! дека е најголемиот лузер и дека не го бива ама за ништо! ни за такво не го бива! е тоа сакам да му го кажам...ама не сакам на гомна да си трошам зборови!
За некој ден славиме 4 години врска имаш време да размислиш на кој начин ќе ме изненадиш. Ете така да си знаеш дибече едно