?!?! Да не помисливте дека навистина се сексаат актерите во филм на такви сцени А што би направила, па незнам, немам дечко имам маж
Би ми било мило, ќе ја има мојата подршка доколку навистина го сака тоа... Нема да ми биде сеедно ако има некои такви сцени Спојлер не мислам само на секс, абре љубоморна би била и некоја друга да го залапа! Ама поради тоа што знам дека сум му најдобра, ќе го ребрам малце... Подобра е до мене?! М?! М?!
како прво би се изнервирала кога би дознала такво нешто,второ не би му дозволила,а како трето би му раскинала доколку прифати да глуми. тоа е,јас и мојата љубомора
Си се изнашаливте, ама секоја шала-пола вистина Би ми сметало, да до одредени граници, на кој нормален не би му сметало? ...се може да биде, од малку се започнува..кој добар познат глумец нема швалерка, плз? И повеке од јасно е дека е некоја од таму...каде што го поминува повекето време од денот..Мое мислење бај д веј.
Не би ми сметало,ако му е тоа професија/хоби/желба тука сум да го подржам. Дури и ќе му дадам искрено мислење дали доволно убедливо изглумил заљубеност/страст во некоја таква сцена.
Ќе се пофалам дека дечко ми глумел во филм и уште ако го платат со милионче ќе биде рај. Нема да ми смета.