Темава мн дрти ми звучи, ама ете, ќе седам до Херера дур ми е винг воумен. Standing there, looking pretty и ќе ја боцкам да ѝ шепнам шо да кажва на тој шо ќе ми го мести.
Баш тоа се објаснував погоре , ама ајде тука ќе го вметнам у овај коментар Ко се слушам со мојте дома , на литературно им зборам оти маШ ми е од западна Македонија па со него морам на литературно македонски и слабо го користам нашиот дијалект
Се додека не се збори на струмички или кумановски дијалект добро е, тие исто како кинески да ми зборуваат. Со членката инаку би правел евент да ме почасти еден мек доналдс, тие ги има у Европа и се доста добри.
Ххахахахах и јас слабо ги разбирам кумановчани , нека извињават @lovestoneddd и @stetoskop , стварно не им го разбирам дијалектот А со членот над мене би идела во аква парк и на тобоганите да се пуштаме
Членката над мене многу сака да се умилкува у последно време , па ќе се галиме со неа ( леле колку мразам глумења на форумот у филмот колку многу се сакаме , дај научете ме и јас да глумам како вас )
Може Ќе вежбаме глумење и ќе пишуваме на форумот колку тоа сите ве сакаме ,,, кај можиш сите да ги сакаш, ама ајде да, битно е да се упикуваш под кожа Погоре на Валјд и коментирав оти се има променето ( тоа од што ве читав во темата 40+ кога ќе пише некој:::: леле сите ве сакам, многу сме блиски, бла бла .... хахахах награда за оскар )
Ќе разговараме ,нешто у стил да животот е краток за да се троши со лоши емоции...дека има левели на ,,сакање" ....дека има мн.видови на љубов...дека луѓето се менуваат секојдневно ... и на крај ќе дојдеме до заклучок дека надвор сонце пак грее