малце повеќе да ме нервира да ме загрижува да погледува малце по други и ја некад љубоморна да се почуствувам...вака досадно ми е
јас изгледа сум исклучок, не да се фалам ам ан е би сменила ништо кај него,може малку физичкиот изглед малку да стегнат,а иначе добар ми е од секоја страна
Fizicki neka ostane kako sto e, ama psihicki bi go smenila celiot, usta, oci, lubomora sve bi mu zatvorila!!!!
Леле Ози ме насмеа... Јас би сменила кај дечко ми тоа што има преголема потреба да прави непотребни глупости. Разбирам јас смисла за хумор, ама он има смисла за “изглупирај се најмногу што можеш“. И би направила да гледа со поотворни очи, во смисла, има работи што се очигледни , а него му треба време за да ги разбере, или некој да му ги објасни. Преку глава од прашањето: Што ти е? Е , што ми е бе, ќорав еден.
Значи ако е возможно (а не е ) веднаш би го преобразила во позборлив човек! Со него е тешко да озборуваш, или да раскажуваш некои небитни случки... може цела вечер да те слуша и да не изрази желба да раскаже нешто и тој! Е само тоа би го променила кај него! Ама па кога ќе помислам подобро можеби е и подобро тоа што не е зборлив,поарно нека си молчи отколку да збори и тогаш кога не треба!
Паа..хмм..ако е возможно кај дечко ми би сменила да не е толку тврдоглав и инат и да не мисли дека секогаш е он у право па после и те убедува дека е така...ама баш за све е како он што мисли...и не ти дава да му се контрираш..Е само то би сменила...Се друго е супер!! Е да и да не гледа за други повеќе...да им угоди...
Сите се надеваме дека некој може да е промени, ама тешко Можеби за мали нијанси. Јас би сменила неколку работи што одконтакт ме вадат, се трудам да го постигнам тоа дали ке има резултати ке видиме. Си го сакам каков што е, се обидувам да прифатам се што е тој, но сепак мора да се поработи на некои нешта се си има граници.
сакам малце повеќе да се потруди околу мене. таков човек сум. сакам повеќе пажња. Многу Пажња !!!! од др стр така многу до сега ми здосадиле ... но ОН нема!! и да, да не си ги грицка ноктите.
Само би ја сменила неговата избувливост со малку повеќе трпение..Кога би можел малце повеќе да се контролира кога ќе се изнервира,некои работи (што ме повредиле) не би биле никогаш кажани.Следува извини и за тоа како тој не ги мислел стварно туку ги кажал во афект,но тоа не ги брише од мојата меморија за жал..Но тоа е што е ..
Моментално ништо - супер си е ваков. Само да би можела да го вратам времето неколку години наназад и да не му дозволам да се ожени со поранешната сопруга ...