Ехх и овој мојот е ист ! Без оглед на годините, тој својата способност да шармира се што е женско секогаш ја користи ! Ама се навикнав на тоа и понекогаш ми е мило што си имам такво маженце
Оооо сега би сменила нешто што е невозможно-малку повеќе да мисли на иднината, а не од денес за утре. Ми се смачи тоа неговото „здравје и се ќе биде“. Имам планови мајко му, не сакам да живеам во неизвесност!
Тврдоглавоста , ладнокрвноста и кога не признава дека и јас понекогаш сум во право. И малце повеќе да биде штедлив. Сепак за сметка на овие особини тој си има многу други позитивни и затоа јас си го сакам моето маженце.
Хммммм...... Можеби неговата нестрпливост , некогаш ме излудува со неа ,кога сака да реши и да оствари се ТУКА И СЕГА!Кога не може да поднесе неизвесност ,време за правилно решавање на нештата. Сепак тој го има и најтоплото и најчисто срценце на светот,еве јавно пред сите ќе ја има честа да кажам ГО САКАМ
Не би менувала ништо на него, си го сакам највеќе, совршен ми е. Па нели заедно сме за да се сакаме и прифатиме какви што сме, а не да се менуваме
Помалку да се лути или пак јас помалку да се глупирам каков е таков е јас си го сакам и тој мене ме прифати така убаво ќе е вака да е секогаш плис невер стоп
Да нема толку добро срце и да не го гледа само доброто во луѓето. Луѓето се безмилосни и газат се пред себе за да го добијат тоа што го сакаат. Тоа е добро за нив, но за него може да биде фатално. Многу пати го повредиле, но не му иде памет. И да не е толку добар со сите, најмногу со девојчиња, тие мислат им се пушта, а тој таков си е. Има и други работи кои би ги сменила, но не сакам и немам намера, затоа што тогаш нема да биде тоа што е сега. А јас си го сакам ваков со сите негови несовршености.
Сакам само да ги покажува чувствата, т.е да не изгледа ладнокрвно (иако е голем емотивец, не покажува ништо од тоа) и сакам да има поцврсти раце.
Малку да подослаби И да не планира толку за секој детаљ, да ги пушти работите да се одвиваат сами од себе, непланирано.
Апсолутно ништо, го сакам таков несовршен каков што е! Кога би го обликувала по моја мерка не би го сакала толку. Го имам прифатено таков каков што е, со сите мани и недостатоци, со сите слаби страни, со тие неколку вишок килограми, со бубуличките на грбот, абе со се!!! Кога би менувала нешто тоа не би бил тој, оној кој јас го сакам!
кога би менувала нешто , би било и карактерно и физички наместо кафеави очи-да си стави леки(поубав ке биде)по можност зелени или сини да престане да пуши да престане да оди по фудбалски натпревари да работи помалку И ПОВЕКЕ да се интересира за мене, и повеке време да ми посветува МЕНЕ
јас не бе менувала ништо го имам најубавиот, најдобриот и најпаметниот дечко не дека е мој, ама навистина мислам дека секоја девојка заслужува да има ваков како мојот . жената е најнежното суштество кое треба да се негува, љуби и чува, и затоа секоја жена заслужува да има покрај себе вистински маж