Се на се, е тоа што го барам кај едно машко. Се сложувам и јас, ако сменам барем најмала ситница, ќе ја изгубам целосната слика од него и ќе добијам некој друг. Она што би сакала е малку поперверзно да размислува, како машко се осеќам, ама ќе се опушти со тек на време. Ајдеееее.
Го сакам таков каков што е. Не е совршен, но е мој и единствен. Ништо не би менувала кај него, затоа што тогаш не би бил тој истиот.
малце поголема? Јас ке барам малце помала, и да да се здебели малку оти ке морам камења у џебовите да му ставам
Физички ништо-мене ми е преубав и презгоден Има најубава насмевка на свет,и најубаво газе Би сменила-а и нонстоп му го велам тоа да се понаша спрема другите како тие кон него.Значи он е препредобар,не само кон мене и кон сите.И кога не му е возвратено-он пак си е добар На кого му треба помоѓ-за било што-он е прв да помогне.Не велам дека треба да е покварен,но кога нему му треба нешто -доста често се случувало другите да го изиграат. Во последно време конечно да ги отвори очите-и тоа најмногу нели благодарение на мене,па гледам дека пак си е добар али се труди нешто да смени.Колку ќе успее до крај-we will see
Ништо. Апсолутно. Не дека е мој, ама си реков пред некој ден, кај го најдов ко што го смислив. Фино ми е, среќна сум.
Тоа шо е мнооооооооооогууу љубоморен.. Претерано ... ( ауу касно стоиш на фб , со кој се допишуваш ) ахахахахаха
Би му го сменила детинестото однесување, подмолноста , превртливоста ,а од физички карактеристики висината и дебелината (+10 цм и + 20 кг минимум )
Да не биде толку заштитинички настроен кон мене( некогаш е бетер од мајка ми ), да не биде толку љубоморен.. А физички, па ништоо.. за мене е супеер...изгледа дека е мој
Да биде малку поопуштен, да не е толку сериозен, да не е љубоморен, да има малку повеќе разбирање, да не е понекогаш толку нападен. Да внимава како се однесува и што зборува пред мене
Да искажува почесто чувства, да не прави некои работи кои знае дека ми пречат, да е малку посериозен.
Nemma namera nisto da menuvam zatoa i go sakam go prifakam kakov sto e i pokraj toa sto ima mani eden kup hahaha takov si go sakam
Ништо не би менувала кај него, исто како што не сакам (а и тој не сака) да менува кај мене. Не дека немаме маани и двајцата, имаме еден тон, ама јас го сакам баш ваков каков што е.