со однос на тоа какви се ги има..хмммм..ништо не би сменила. Впрочем , се додека тој не бара од мене да се променам во било кој аспект- нема да барам ни јас од него такво нешто.
Пааа ... неговата нервоза,со која и мене ме прави нервозна бидејќи експлодира за секунда за ситници и тоаш ми иди да му закачам една и на место да го оставам. Друго ништо.
Па гледам дека сите иста работа би смениле. Да не ме нервира за глупости,да не биде толкав инат,да не ме лаже. И му фали малку памет,затоа што прави огромни грешки за битни работи во неговиот живот. Како и да е,затоа сум јас тука
Da ne bide tolku samobendisan,ljubomorata,da ne bide divjak ,negovata nervoza,kavgata za sitnici so eden zbor KARAKTEROT ! [mod-kirilica:1oigyqcj][/mod-kirilica:1oigyqcj]
Пудрата за лице дефинитивно би и ја сменил(би ја отстранил),многу мразам кога ке ја бакнам во образ ми се лепи нешто на усните како прашина.Но за моја среќа се шминка само кога излегуваме по кафулиња и барови.
Па ништо посебно. Како што и јас не сакам некој да ме менува, така и тој сигурно. А и кога би му сменила нешто, не би бил тој истиот, а вака ко целина си е добар.
Да не и ќути на мајкаму. Немоожам да го трпам тоа преку глава ми е дојдено. Како викаат старите СЕКОЕ ПРЕМОЛЧУВАЊЕ Е ОДОБРУВАЊЕ А старава кога гледа слободен терен и трча ли трча...
Хахаха истот и јас, би сакала малце да порасни не за друго да можам да носам штикли. А и може некое кило да се здебели.
,,,,, ,,,,женскарошот во него....... .... ....ако чукни штикла нема шанса да не се заврти....чим има во близина женско суштество,опасно го мерка,а ми вика само мене ме сака...ме полудува со тоа!!!!!!!!!!!