сум го бендисала со неговите маани но,позади тоа но би рекла дека и тој секако ќе смени нешто на мене а не ми кажува ами јас за него -да не се загледува толку,да ми прави муабет малку повеќе, да ме сослушува, да не гледа по други ,ставот при одењето,односот кога е со цимерите и другарите тогаш јас сум на последно место секогаш му се први мајка му сестра му вујко му другарите ина крај јас...подочњаците(наследно си ги имаатт :/ ) и носето малку хах, а може малку да му порасне тулето не дека не е добар ама
Да покаже заби на моменти, пошто од толку што е добар и мирен дома сите му се качуваат на глава и се нервира сиротиот, а си држи во себе.
избувливоста-Доста е избувлив(посебно кога е под дејство на алколол) и знае да направи драматични сцени и кај што треба и кај што не треба.Единствено си ја следи својата замисла во ситуацијата и не ми остава простор да се искажам. љубомората-Тој може да оди кога сака каде сака и во било кое врме,а јас не смеам да мрднам ни на кафе до кај комшивката.Вистина не можам да го разберам,дали е ова љубомора или нешто друго. неговата не одговорност како родител-абе око не му трепнува,Две минути не сака да го почува за јас да можам да завршам барем дел од домашните обврски.И само тоа го знае:Е аман де што имаш толкку напраено?!Што имам напраено:трчај носи го детото в градинка,замини на работа,земи го детето од градинка,врати се дома(пери,пеглај,ручек з анас за детето),чисти итн Шетањето-знае да излези со другар на кафе,а да си дојди по два дена.И тоа се случува баш кога ми е најмногу потребен. Си има доста карактерни недостатоци,ама никој не е виновен што си го зедов за маж Физички гледано единственo би му ја сменила висината,би му додала плус 10 сантими.
Физички не би сменила ништо, а друго тоа што е избувлив, брзо се нервира, се лути за глупости и е љубоморен( сега гледам не е толку многу колку што беше). Другото е се во ред.
Физички , иако има неколку лузни на себе ( дека бил мирен ко мал ) плус белег на лицето , не би сменила ништо . Го засакав онаков каков што е . Карактерно , љубомората , избувливоста и инаетот и тврдоглавоста што ја има абе бик , со главата у ѕид , до смрт ако треба
Да не се лути толку многу ( добро е во последно време не се лути како порано) и да не е толку многу ситничар. Друго ништо не би сменила.