Со Пирамидана од што пишувате убаво за кафе, пак ќе ме распиете Пеликуна секогаш се се средува, мора некогаш да има и лоши денови за да можеш да ги цениш добрите
Спаркс, па многу јасно дека пак ќе пиеш кафе, јас не знам како си успеала толку време да му одолееш Јас да те израдувам повеќе од 10 дена немам запалено цигара, некако не чувствувам потреба, изгледа немам инспиративен балкон ко Пирамидана и нема веќе плажа, вода, така што ги оставам на неодредено
Уф како би ми дошло некој сега едно кафе да ми направи . Туку Сеси блазе си ти за цигарите. Јас место ич да не палам, почнав почесто .
е да... кај мене па е добро пошо јас си пушам само слимче, другите ми се јаки. И пошо само јас пушам такви... нема кој да ме провоцира
А да ви дадам меки дебели чорапчиња, убаво дуксерче, марама, топло ќебенце и да ви напраам кафенце а? Кај мене на балкон - ама немам душа да ве терам да пушите, ама јас ќе си запалам по некое цигарче ако дозволите
Пушете си вие... слободно, мене не ми смета, само не ми дувајте во фаца Море со ножица би цап на прв дим Ментол бонбона ако сакате да се занимавате...
абе гледам гледам јас со ширум отворени очи, ама уште не сум го препознала изгледа а ти многу убаво си опишала во СДК денес, баш како филмче