Сте биле во ситуација кога треба да седнете да учите и онака ќе се загледате во некоја точка пред вас и тоа тооооолкку ви е интересно што би го правеле тоа цел ден? Е па мене тоа ми се случува сваки пут кад узмем книгу у руке
абе и мене ми се случуваше, ама ете успеав и покрај тоа да земам диплома немате гајле не е страшна болест и тоа
Или цел ден поминат со саканиот..па се враќаш дома, фаќаш позиција жабја перспектива, буљаш у една точка 2-3 саати (со смени, ако во случај најдеш по интересна точка), легнуваш, стануваш иииии ко гледам, шо? Доле дипломската ми ја слават
пробајте, нема да зажалите ама тоа за факс зборам, во средно немав нет дома и само зјапав по ѕидови е мисс ричи и ова ти е добра идеја
Не се мисли, ќе ни кушне 2-3 пати, ќе ни каже шо да правиме. Ти прва ќе пробаш, ако е во ред пробувам и јас. Е ако не е......
Taка така... Па подобро да преовладува отколку и нели? И јас денес од светов на смајлињава сум две точки Д
Ако, убаво е кога владее позитивна енергија, а Спаркс те читнав во СДК, интересна случка, нема што Него, не кажа дали типот беше секси :geek: ?