Наочари носеше Згоден беше не велам не И културен. И паметен. И воспитан. И тој ми го плати ледениот чај (Ова келнерот ме зафркна, двајцата извадовме пари да платиме, и келнерот рече на машкото е секогаш џентлмен да се покаже). Љубам Нема да ти ги даде, скржава е
Љубам бре, овие не се големи, плус не се лепат ( и тие ко моиве, има празнина меѓу нив ), верувај, ги сакаш тие од Спаркс А добар опис за дечкото, добар
Не да не сфати некој погрешно, ама и твојте се убави мор, шо продаваш бардиња сега Meне само во мензис ми се такви А со машково имам предлог да ја гледаме заедно некаде епизодата, ама не знам дали да прифатам
Љубам оди во СДК предмалку напишав што поточно се случи Е арно, на едната малку на другата малку, за мене што ќе остане? Неможе
Спаркс ај ма позајми ми барем за прв впечаток кога ќе треба пуш-апот да го соблечам, после ќе ти ги вратам
Многу си скапа мор- ако е излезена од 21 до 4, колку пари треба да ти даде И ај легни, да не ти се деси пак истото Него знајш шо ми текна, барем откри каде ти доаѓа сонот Најти, многу си брз бре, чекај малку
Сфаќам машкиве да не ја приметија тетоважата на рамото, ама зарем и ти мори чупче не ја виде, м :geek: ?
Ни ја не ја приметив баш дур не ти го прочитав постот, нема врска машко/женско погледот се знае кај иде на таков аватар