E ајде де,ама да имаше и со кој А јас читам уште едно прашање и легнувам,пошто сабајле сум на испит(мада не се надевам мн.,касно разбрав дека ќе се оди) и немам дочитано Па шо биди,биди.И јас сакам да шеткав место да седам над книга,ама тоа е...Барем со фемина се дружам,иначе ептен ми е досадно. Спаркс и јас не сум покусо...
Спаркс, преубава мисла во сдк Најт, навистина ноќта е прекрасна, јас шетав до пред некој час Дивајбатерфлај, како си девојко, не сум те приметила до сега, срам да ми е
Искри, мене тоа ми е секојдневие. И не туку се жали, уживаш сеа во благодетите на новата фенци технологија. Батерфлај, сепак имам позитивно чувство за испитот, мислам дека ќе се снајдеш. Среќно, и ако положиш, организираме ноќна шетанка во ниедно доба. Сеси, блазе тебе, користи ја максимално кога можеш.
Со оглед на тоа дека ми се смачи од читање,добро сум Немај гајле,атоа па јас ве читам и ми го развеселувате денот,и онака сум сама овде,немам цимерка во собата...е добро де,како станче е ова,такви се овие домови,ама пак си се одделно... И после подочњаци ќе сме имале,е ќе имаме,тоа ти е Фала,се надевам зависи од прашањата,го имам читано не дека не,ама немам се повторено и не се сеќавам на доста работи,а и голем си е материјалот...Од твоја уста во Божји уши И друг пат не пропуштај да се прошеташ ако е убаво времето... Ама се расфрлав низ мислењево,се надевам ме разбравте
Хахаха знам,во право си...ама таман имам уште малце и ќе легнам,барем неколку сати сон да имам...Не треба ич да го вклучвам компјутерот,ама кога немаш друштво(особено вака ноќе)треба да читаш и седиш само дома,си седи уклучен Уште да ви кажам лека ноќ и готово,веќе ќе го исклучам
Хаха ке победи Македонија тогаш кога јас ке играм Уф како само ми се игра онака да се истрчам,да се испукам
јао тејк ит изи кам даун нешто возбудливо во спортот има, а јас како тринаесто прасе бе....ништо не ве разбирам