Откако во Штип најдов влакно во пастрмајлијата више пастрмајлија за мене јок! А инаќу 192873% мислите ми се за храна, а сите се чудат како сеуште сум слаба
За срамота на тој што ја правел, ама на другите мести се сигурно поубави Немој сеа па ти за влакно да ни ги нејќеш. Инаку, е во тоа е штосот кај нас. Само на тоа мислиме, а пак истата тежина. Ееее финтаа. (нешто ептен расположено се чувствувам )
И јас не јадам многу пастрамајлиа,таму бев на гости кај тетка ми тие три дена додека траеше пастрамалијадата
И јас така викав, драга моја. Јади, јади пак слабичка. Ама затоа пусти MC и пици од Амати, ми го пополнија стомачето, и ми го намалија буџетот, но не и апетитот. Еј, ми се јаде ...
би те советувала да ги пробаш сите кујни и да внимаваш со мрсната храна ме претркавте ама еве овој пост нека биде што би сакала д ави кажам на сите три
За некое време ќе ја гледам, едвај чекам! Aнастасија, ние со устата внимаваме (што внесуваме) ама со мислите, не баш.
Па да ти кажам дека, малку навлегов во кинеската, и не била толку лоша и гадна, и измешана пред се како што мислев. Откако добро ќе ја искусам, ќе влезам во мојата омилена мексиканска, па луто, шта чеш. Секако нема да си ги заборавам пиците, и Биг Мекот, наравно. Оваа Мисс родена за Формула 1 претицување, бре.