Нека биде така,фала на подршката. Лигуш скапан,губре глупаво,кукавица една,глупак најголем(не знам зошто ги навредувам глупавите) не е за тебе ова најти ама морав да се испукам
Пеликуна, зарем не ти досади да си во оваа фаза, или сакаш да се самосожалуваш колку ти е тешко- другите не сме сакале, не сме биле повредени изгледа Сфакам еден ден, па и фаза, ама ти веќе не знам колку пати го кажуваш истото Јас нема да ти кажам да бидеш силна, затоа што не сакаш, сакаш да се самосожалуваш- епа уживај
Сеси не ми е сеедно,не сум од камен да не осекам ништо,ме боли зошто не очекував од него.Не може се преку нок.
Па те читам прееска, сега си загрижена зошто си ок, зошто не ти фали и не си тажна- епа тоа е, поминало, ама не- ти сакаш да плачеш сакаш да ти биде тешко, јас стварно не можам да сфатам
Ми беше океј и се уште ми е но да признаам дека по малку ми е тешко на периоди човек мора да си олесни некако ама ке бидам океј за некој период Туку како времето кај вас?
Ќе си најде кога е времето за тоа Никој не е дугме за да се приклучи на ON па автоматски како пребарувач да најде резултати. А ти Пеликуна послушај ја Сеси, знае што ти кажува
Ветувам,се ке биде добро.Кој го ебе,затоа никоја не го сака со тој карактер јас го трпев ама друга нема Ајде на палачинки
Пеликуна незнам чоколадни ... тие имаат некоја финта која не ја знам Што толку многу те расположи на овој дождлив ден Hii