Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамитке супер ти е новиот аватар ! .. ти праќам многу топли гушки за кога ќе излезеш надвор да те топлат, бидејќи е многу студено
Што би и кажале на форумџиката над вас? мало ајде оди гледај ја серијата јас веќе тргнаааааааааааав...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројчеее....супер да си поминеш, ако излегуваш вечерва, или викендов....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд тебе место коктелче едно чајче со рум да ти спремам, повеќе ќе ти одговара со аватаров за тебе, за сите!
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамидке те поддржувам со твојот нов почеток во животот,откажи ги цигарите тоа е многу голем потег од твоја страна.поздрав
Што би и кажале на форумџиката над вас? ики првпат те читам,се надевам дека ке се запознаеме.поздрав,бтв како беше кај нас на гроздоберот?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ќе ми дадеш и мене таква мастика, па да напраам таков балон што ќе ми седи цело време?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе кај си ти ? Ајде пали патките и доваѓај кај нас на Макфест!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ех Скајче како што сум расположена за шетање, одма би дошла! Ама книгиве ме чекаат Те гушкам силно, имај убав ден!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Старфиш..бидејќи го мразам ладното, отидов на вечно лето, ајде доаѓај придружи ми се...