И јас не спијам,ама реков само да видам како сте,пошто треба да дочитам Пуштете ми малце среќичка за утре
Фала Мене за утре најмногу ми треба,па после ќе пуштам и јас накај тебе Леле незнам,учев,учев сеа ми се чини ништо дека немам запамтено,како амнезија да имам
Тоа е така се додека не ги видиш прашањата, после тоа не ќе знаеш што побрзо да пишуваш, верувај.. Плаши се ако немаш научено, но ако си научила нема од што да се плашиш, не ни размислувај на таа тема.
Ќе видиме утре што ќе биди...Од многу работи зависи.Најмногу да е на кеф доцентката и да сака да ни поможи и да не пушти,пошто често е многу безобразна.Ама како и да е,дај Боже да е насмеана и да ми се паднат некои убави прашања
Кога знаеш нешто и си сигурен во тоа, никој не може да ти пркоси Да не ти попувам јас многу, сигурно ќе добиеш посакуван резултат. Just calm down Ииии легнувај што побрзо, мозокот треба да се одмара, да не ти зафркне работа уморот. Е сега звучам како мајка ама така е!
Фала сепак ЈАс ќе си се надевам на најдоброто,а и легнувам уште малце за да одморам.Ви посакувам добра ноќ и убаво да спиете кога ќе си легнете и вие
Да ме викне на гости во Милано сакам. И да пишува повеќе мислења надвор од играчница, има 3 пати повеќе мислења во играчница од оние само 100 мислења во другите теми
Роси ептен фенси аватар имаш. Кога ќе те начекам прво ти го читам мислењето, после ти го зјапам аватарот прилично долго време.