готово 4 ли сме? да си знам онда во 00 00 се Чекаме пред ајфелова и одиме на партиии јас ке дојдам со аудито тт тамн за 4 петка е
Пардон ми,а иначе Енрике има и други такви песни,особено во тој последниот албум или незнам,тој со Tired ti be sorry,е значи слушнете ја од таму Ring my bells...На шо ве потсеќа? А,и пуштете ни барем слика од Ајфелова
ајде на Чет фемино ајфеловаЧки батерфлај ако сакаш да одеш не е проблем ке те каЧиме на хаубата ајде спремај се
Абе не ме ме влечете за јазик. Спојлер Слушнете тие постарите албуми пред 2000-та, нема НИЕДНА таква песна мислам, а исто овие Ескејп, Инсомниак.
Хахах Мона да те приизнервираме Е има сеа,не одрекувај,не го брани,само фати таму да го задоволиш да не пее само за тоа,нека прави како тие другите песни што му се поубавите .Има некои песни што стварн му ги поштовам многу. А,нема проблем,кај што ќе ме сместите таму,немам јас проблеми со патувањата,секогаш е тоа снајди се па живеј.Леле ќе се акнам,денес во цело брзање заборајв карта да си резервирам,ама белки ке има место.Ај сабајле та работа
Па и јас веќе го користам само за игри и ако треба некоја порака ептен.Љубам и ти си прекрасна,си знаеш Te гушкам и јас!