Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули,одамна те нема со некој интересен сон.Признавам твоите сонови ми се секогаш интересни и позитивни
Што би и кажале на форумџиката над вас? мила и јас имам еден сон кој сакав да ми го протолкуваш, ама го заборавив а сабајле го сонував
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу незнам зошто не си ме забележала , јас те имам забележано во многу теми ПОзздрав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се закашлав дури Фала ти , ми треба баш сега една таква силна гушка .
Што би и кажале на форумџиката над вас? лавлии .. и мене ми се допаѓа твојата локација .. чекај ме, ти идам на гости со старфиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Твојот ник ме потсеќа на девојка со многу самодоверба И на би ју парфемот
Што би и кажале на форумџиката над вас? А мене твојот на една Баге што ја знам, па море и потсеќаш на неа на сликава
Што би и кажале на форумџиката над вас? ма нееее мене лани така ме излагаа дека ќе оздравам и утрето кога станав глас немав шепотев 2 недели
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те излажале, требало со коњак А бројчево 2468 има некое значење посебно за тебе?