Немој ти на мене какви чизми,него со кафето ШТО? Деновиве ќе ги сликам па ќе ви ги покажам,си пецнав у Солун едни денес. Ухх ова за Марамка беше,а за Љубам еден пољубац ете .
љубам Ти не си обична жена ти си посебна...весела,силна,храбра.....ти си душа ... Ти го имам тоа кажано и можам да го кажам уште 930940239 пати ... ахх мисчето ме претрка
Фала...треп, треп Редовно те читкам и тебе и твојот диносаурус, ама сме немале прилика да си поприкажеме, и мило ми е што се врати. Сеси, поздравче, како си
сега го видов потписов, инаку го прочитав тогаш она твоето Јипи, не биди крипи....ама потписов е А баш сега читнав и дека има нови твои фотогравии во темата, сега планирав да ги разгледам....ме релаксираат пред спиење.
Диносаурусот заедно со Frenky мислислат кој да анализираат следен/и а јас уживам во моите природни вива сокови 100% природа 0% срање како сте вие ...
Јас дури сега гледам дека Јипи има нов потпис А Љубам, што да се каже за твоите фотографии, освен браво Лолитке, кога нова комбинација од тебе мор И ти си била Вага, ах опасни сте Јипи, еве да ти олесниме и тебе и на диносаурусот, анализирајте не нас, дами од различен профил и години, но сепак се слагаме
Ќе има Сеси, наскоро, се спремам, ама нема кој да ме слика , Вага, Вага, нема лабаво Јипман -Јас, една сум, добра сум, фала на прашање, и немој да ме персираш плиззз....се осеЧам како тетка
Кој е стрелец бе? Јас сум стрелец.А ти што се се размуабетил толку бе?На секоја втора нешто и кажуваш.