Мис, дај пишете некој за повеќе пари, не тој уплаќаш 30 за да земеш 120, подобро еден чипс ќе си купам, вака со прст во уста, мислам, нема смисла нели И те гушкам мор, ич се немаме начекано Марама, здраво
Јас си уплакам само за да си имам после за искачање 150-200 ден за големи пари треба голема срека ако немаш срека ништо не праиме
Е невесто ако погодував јас секој пат досега билионер ќе бев... И мораше ли за ајварот, мораше ли? Ќе добијам и јас следната недела и сум смајли што ѕенѕа. Нема да ми течат лиги секогаш кога ќе прочитам ајвар.
Уствари више не пишувам на ливче на фемина ... кога ке видам сите да пишете некое ливче тогаш и ја ке продолжам има сите да ве внесам у фудбалот and you are going to LOVE IT !
Јас го сакам од финалето на ЛШ кога Баерн загуби од Манчестер јунајтед- 1996 или 1997 ако не се лажам, така што ништо ново нема да ми пренесеш
Блеф, стрпи се мор, еве рече Јипман, ќе има викендов, фер е тој, сигурно нема да ми го даде само мене, ако фаќаме да фаќаме сите- да пропаднат класилниците