Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторке можам да замислам колку ти е убаво сега со дечкото и сестрата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторке I promise ! Бтв супеер си...обожавам да те читам..откачена ( у позитивна смисла ) Едит: BaguFce била побрза...иначе багуфче Релакс..немој толку да се нервираш...
Што би и кажале на форумџиката над вас? еејј .. минатиот колку само беше убав, а овој преубав .. е стварно многу убави аватари избираш
Што би и кажале на форумџиката над вас? и јас тебе те гушкам мила иначе аватарот ти е гром многу е убав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би Ју....фала ти душо, за аватариве... Гоу...трета смена, и вечерва?
Што би и кажале на форумџиката над вас? *Бејуор.. ве чекам со старфиш, има место за сите.. Гоу го прочита ли хороскопот..добри ли се вестите
Што би и кажале на форумџиката над вас? Прекрасен филм...го имам гледано...со Mandy Moore & Shane West мислам дека беше инаку поздрави и гушки до тебе...хехе...до сеа се обидувавме да погодиме на кого личиме од познативе...хахаха.
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене ми се свиѓа твојот аватар BU не сум првпат, ама не сум многу активна, затоа. позз
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еми убаво ти светка аватрчето ептен. И многу го сакам името Емили