И ја ти го заземам местото на клупата со шеќерна волна, и тука почнува борба за опстанок. Во Метрикс стил се тепаме за местото на клупата, јас фрлам по тебе шеќерна волна, ти се заплеткуваш во лепливиот розев издуван шеќер и се обидуваш да ме погодиш со семките кои штотуку си ги купил
Неможејки да те поразам со семките ја викам тешката артилерија и плакам 50 ден за кикирики и битката продолжува градски парк
примам...има отворено 2 нови сендвичари ..мене веќе ми се на списокот иако не се споредуваат со хотдозите од Парадисо ...некој знае за што зборувам
абе батали сендвичари....некое кафанче, скаричка, десетка со кромид ќе дојдам со едно шашаво дете, натака
Во пакет .. Али за роденденов незнам дали ќе стигните.. п.с. во еден подрум ќе го правам , од понеделник почнуваме со чистење има да го светниме , еве сега по цели денови ја гледам темана за коктелчиња па ќе видиме што ќе испадне
Чим ја најдам правата песна за инспирација одма ке те анлизирам Go Spoiler Иако не сум толку добар у анализи ама ке се обидеме
фајрквин не ми прај вака, зашто со приватен чартер лет ќе дојдам.....па уште коктели спомнува лелеееееее а јипи-крипи.....ајде ајде можеш ти богат речник имаш ќе чекам мона мона, кај леташ дете....јас зборам тука нешто цццц