Што би и кажале на форумџиката над вас? прво да ти одговарам Супер сум Вајлд... како си ми ти? Што има?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Mmm ovaa od desno, kim... ne sum tolku sitna kako kourtny... drugarka mi e kako nea
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па се имам логирано на форумов пред неколку месеци али сега почнав со да се убацувам во дискии
Што би и кажале на форумџиката над вас? би јурселф ... те ... ми се свиѓа твојот ник што кажува дека си своја
Што би и кажале на форумџиката над вас? ми се допаѓа сегашниот твој аватар а по претходниот потпис секогаш ќе те паметам тој со ангелчето..
Што би и кажале на форумџиката над вас? ммм и јас ке те памтам тееб докторке ... по твојот шарен потпис и весели аватари ... те и најсилноо ...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не те имам многу читано со оглед на тоа дека си постара членка..ама еве сега имам прилика..И сакам многу мечиња па еве ти едно од мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? аааа нема да поминеш ако не те гушнам јако најјако и јас .... за тебе мисс
Што би и кажале на форумџиката над вас? старфиш не прашувај болнооо ... ама се намалува темературата ти како си ...??? научи ли ?? пројде ли мамурлакот хххх
Што би и кажале на форумџиката над вас? мамурлакот пројде, едвај... битно помина. А за учењево... ни Господ не ми помага!!! Ќе полудам уште малкУ! Седи си ти дома, шмркај чајче и оздравувај
Што би и кажале на форумџиката над вас? хаха шмркам до вечер мора да пројде а за учењето ќути ни мене ни Гопспод не ми помага ... тешко нассс мрзи хаха