14 членови до сеа на 15 утре ке заокружам после некој друг ке преземе јас ке си се вратам на обложувалница
Дејзи, ај кажи му на Јипман дека уште го чекам ливчето што носи 1500ден А тебе сакам да ти кажам дека си интересна Водолија, некако изгледа подзнакот ти влијае, м ? Впрочем, што си во подзнак?
Мисче од кога те немам начекано низ темиве. На Прочитав во СДК за плановите за Саша Ковачевич, и мене ова еднаш ми се има случено, само моето поекстремно беше, отидов на вратата од кафичот, и консумацијата 50 денари гледам, се чудам, нели 200 ќе беше за тој пејач. Кога го гледам плакатот Сабота било тоа, а јас во Петок нацртана
Eте, врнело Мене ми викаат да излезам, ама за утре се штедам. Сега кога ќе му влезам на книгине, охохо
Јас не излегувам денес, убаво ми е домче, ме мрзи да се спремам на ладново Крејзи, ти зошто не си излезена?
А јас се разочарав и сеа у инат не искачам...а таман си мислев на Саша ќе си идам,уффф. Ајде ќе си се дружиме вечерва Сеске.
Jас веќе со џемпер се шетам... Не можам да му се изначудам на луѓево како не му студи по обична јакна. И тие веројатно не можат да ми се изначудат, сите така, само јас наопаку Ама ми студи бе
Ај бре најдете ми аватарче од девојка која е завиткана во ќебенце и си седи така, не можам да си најдам , ладно ми е веќе голи гради да шетам
И јас ќе ве дружам , мене многу ми се излегуваше вечерва ама никој не ми иди затоа што врни надвор . А зошто тогаш постојат чадорите ? Мис многу ти е убава новата комбинација, ма бомба си Спаркс фала за песната
Е студи. Со колку кебенца се покривате? Јас 3 од кои едното јорганче Спарксице има што носат од тенки јакнички до дебел волнен капут со шал и капа. Па и толку наоблеченост не ми оди на 17 степени некако. Ама они си знаат, ако им е таман супер. Него Мисице оди на Харис Џинович ма каков Саша Сеси ти остај грудите надвор ти стојат убо