Што би и кажале на форумџиката над вас? кикетооо ја обожавам тејлоррр имаш мн убав аватар ... за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? смајли многу си мила пс. и мене многу ми се допаѓа аватарот на теди
Што би и кажале на форумџиката над вас? смајли и твојот аватар е рпеубав веќе ти имам кажано ... а кикетооо мн си ми интересна и мила а пред се и добра , ... не те опишувам во темата кај карактерот зашто денес сум таму најактивна хехехе до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе и вие ја сакате, ама јас изгледа најмногу (за тејлор).. *вајлд а бре ептен убави аватари избираш .. сега ќе си земам еден твој од темата аватари
Што би и кажале на форумџиката над вас? *Би Јорселф....фала ти за аватарите....избери си кој сакаш...инаку многу често таму си поставувам аватарчиња Докторке...како си денес? Инаку интересно аватарче имаш...
Што би и кажале на форумџиката над вас? имаш ставено и многу други аватари кои се ептен убави, ама овој некако најмногу си го засакав и си викам овој ќе да е позз и до тебе ..
Што би и кажале на форумџиката над вас? мило ми е што ти се допаѓаат аватарите...инаку како си? што има ново кај тебе?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не мине у пм од Уан ме изнервираа ми ја уќинаа тарифата што си ја имав и сега ... ауууф
Што би и кажале на форумџиката над вас? гоу срцка, свари ми од твоето чајче, да си оздравам sky без нервози ќе ве молам