Се гледаме во огледало. Јас Нарцис тој Роза. Портокалови солзи од умор. Огледало... Всушност песната си ја запишав..
Аааа, да да! Сега ми текна. Впрочем, и на Старфиш таа песна и е омилена. Што ти прави болка... Чиста инспирација. Многу ми е мило, да знаеш, што уште ти е во сеќавање.
Или можеби, што ти прави љубов + болка? Песната е преубава, и уште првиот пат кога ја прочитав ми остана во сеќавање..
Шо да праиме,не ќе праиме,ти ќе си одеше нели од форумов.Ете ни волку,ни толку немаше да правиме,ако го направеше тој глуп потег!
Потегот дали правилен со неправилности или неправилен со правилности само времето ке одлучи а сега јас се одјавувам , утре голем ден ке биде све со мои очи ке се виде sleep tight and dream big bugs tonight
Не мрчи многу, и не се замислувај нешто што не си. Сега стварно ме изнервира. Не се понашај ко којзнае колкава да си, и којзнае колку да си научила од животов. Аватарот не сум го зела од кај тебе, ниту пак сум видела дека го имаш! И сега на твое задоволство ќе го сменам, за да не ти пропадне егото. Поздрав голем и срдечен!
Јас добра сум, и школото е добро. Ама скарани сме, не се сакаме појќе. Некако се оддалечивме, не постои повеќе хемија меѓу нас... Ти како си?