Леле Јипман, како ќе продолжам да живеам понатаму штом ти се разочара од мене? Веќе сонцето нема да грее исто, птиците ќе пеат тажно, и се ќе биде влажно- од солзите мои... Ама она што ми дава надеж, да соберам сила, да издигнам дух е дека ти за кладење имаш слаб њух. И двајцата се разочаравме- само да пазиме, да не се скараме
Не бе сеси ке се смириме , жално е да ги гледаме како птиците пеат тажно нели Знаеш како иде обложување , кој фати на спортска наредни 2 недели кажува , кога ке зезне работа тогаш настапува некој друг што фатил ја брзо ке се вратам на тронот ... сега тој припага на LivingGlam
Ливинг не ми ја деконцентрирајте (сеа сум ко боксерски тренер кој го масира боксерот и му дава вода после првата рунда ) сега ми ги објаснува тајните на добро ливче. Сеси ова заедно ќе го уплатиме, да си знаеш! И одма после се частиме у кафана! Јипи, дај бе посвети песна У име на ЈБТ дај бе дај!
Добро си запознаена со мојата способност за визуелизација, а оваа последнава со боксов беше предобра. И частењето во кафана не е лошо.
Кажи и на Сеси дека сум Лав во подзнак.. Ќе ме памти по Пирамид.. И земете малце Спојлер Есента почна да се чувствува.
Аааама чекај, мене само 3 посто ми влијае Тебе колку посто а? Леле хороскопов ни стана движечка сила бе!