Не знам на што играте, прибидејќи не гледам ништо ама и јас би да заиграм со винце и добра музика - тешкиов ден конечно заврши!!!
На песната од Крипи играме Ајде и ти почни со нас, shake your ass http://www.youtube.com/watch?v=_wjFahULCK8
Јас ќе садам и ќе играм за да ми никне повеќе и подобро. Па јас сеуште не гледам, се ми е блокирано, освен Фемина
Пепе ги сака бисерите и бисерите го сакаат пепе .... Цуро, шо праиш мор ти? арна, добра, згодна? хорни?
остај го митке он се праи важен а диносаурусот е многу друштвено жовотинче О мистери кај си дошол....да ти кажам во листана препознав една цура од форумов
И јас, и јас ја препознав Све по ред сум. Ти? Behave yourself, да не биде од играчка плачка Гоу пак, епа мојот систем не е толку брз ко вашите прсти
Буцкало си ти гоу, МНОГУ САКАШ ДА СЕ БУЦКАШ А? И јас бе лепото супер сум, гости ми доаѓаат денес, па ексајтед сум
Абе остај Мистери шо све нема на ФБ Љубам Цуцо? Као цуци? Мист, па убаво да си поминете Сега ми текна на муабетов Да бе, фан страна.
леле што ме потсетивте на фан страната ах бре Мистери непоправлив си иначе Митке најсериозно тебе те препознав во листата....жими феминава Јипи, немој само лиги да праиш....шпагети сакам бре, немора свеќи