Леле љубам сори, не сум те видел......леле срам да ми е....Ела да те ПОЉУБАМ Има бе мистери фан страна - му стана ти фан? Јипмен брат, како е диносаурусот? Јаде ли?
Па можда Мистери тајно или несвесно посакува некоја ко мене, само сеуште не знае за тоа Јас пак друга препознав, ах, нема врска Ајде да не му биде неугодно на Мист Љубам бе, ме умре денес со коментарите, стомак ме боли А ФБ ќе проверам тек вечер, с’г не могу ама едвај чекам да видам
Ме искара бе, јас сум само измрдана, слушам звуци од китови два дена, учам како комуницираат бу бу, оправадно ми е, сакај ме бе па!
Знае мистери за која викаше гоу..... Пирамид - а ти лепото сеа ли знаеш дека паѓам на тебе? онака мислам коа шче те вида су као омг која е сиренава и шо бара на суво стани бе Љубам сите се добредојдени, а Мистери ќе ви пее
Фан бре на твојана страна, уште ако си таков и ќе ти направам фотосесија за ич ништо хахах, јас веќе не пишувам Пирамитка ќе ме кара.. и замисли таква шмизла да те плукне ламааааа! ахаха
И јас знам, или барем претпоставувам, не се прај - ги знам сите твои тајни Гоу - па јас немам ПОЛНИ усни бре Ме фативте у стапица сеа и двајцата, фингерчето ќе лета за зафркавање со Пирамид ај ај И кажи и на Љубам дека не само што ја сакам, туку многу и ја ЧЕКАМ, и дека ме пресмеа денес и дека не ја карам, туку дека ме боли стомак ради неа - од смеење. Љубааам ме чу ли?! хахаха ламава бре! Ламава - готово паднав.
haha neeeeeeeeee, ne sum bil jas toa ako si mi pratil pokana na fb, mozno e da ne sum te prifatil, ama ako mi pratis tuka u lp, odma prakam
Ти пратив Само ако видам после како си споделил со пола форум ја ништо нема да правам оти сум добар човек ама диносаурусот не е
Ако не донеси му ја ламата, затни и ја муцката на неколку дена, и кога ќе отидеш кај него пред врата отвори и ја муцката, и ќе си заврши она умна е..