Што би и кажале на форумџиката над вас? пишав јас во сонови е сега уште багето да се појави и средена работа инкау, ти оздраве? ма ќе видиш ти, ми ја пренесе настинката
Што би и кажале на форумџиката над вас? оздравев речиси..... ама не ти ја пренесов јас, вотката ти ја пренесе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу добро сум јас, малце повеќе за учење..па...се поминува по некако..Ти како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Со потписов ме потсети на A Walk to Remember. Прекрасна реченица.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала Гоу, а за прашањето на една, имаше и журка ама Вајлд баксузот батерија немаше во апаратот.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Најсилни гушки и до тебе и ми ја разубаве вечерта со сликана од Боки. Се исцедив од смеење.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлд, имаш многу убаво име (сигурно и вистинското ти е убаво) и аватарите сите ти се прекрасни
Што би и кажале на форумџиката над вас? Камммееенн е трендафилче бррр Гоу мартини а? Немој ни случајно повеќе од 15-16 чашки Во ред?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу,ептен ме бендиса постот за фејсбук.Јас од такви фејсбукаркшки особи го избришав мојот
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала фала туку иди таму онаа бројче ме сонувала дебела плус мотор сум возела (иако возам понекогаш ама несакам) да ми протолкуваш ако знаеш