@Hii здраво е да вежбаш со дрвата IN heloy body heloy ghost @livingglam ке пробаме @lux незнае да вози кола оти не даде жмигавец и ме престигна
Јипмен а да ми го палиш ти пред да станам ем за тебе добро ем за мене Лукс мора едно кругче да ме повозиш низ Вардар
Светлина е едно, поглед е друго, не се мешаат тие, освен ако очите не ти светкаат како шмигаваци па се помеша што е око, а што светка(тресам глупости) Никој не те помеша, Хај еве се нуда ко ќе зема возачка еден круг низ цела Вардарска Македонија, ќе поминиме низ сите градој, котлини во средна Македонија и пак после назад кон северо-исток па на север и на крај ќе завршиме преку запад во југо-западна, а, сте за?
Лукс смири живци,не гледаш дека е шала. :geek: Жмигавец-од десно,надолу за лево,нагоре за десно. (Ќе пишев за право )
Мило ми е Ливинг, ете некој на кој му се свиѓат нашиов дијалект. Лук никој не сфаќа ништо сериозно, знам дека е шала, ти не глеаш дека тоа и го пишав? Јипи не ме карај многу со жмигавциве.
Географија сега учиме се за Македонија и кога ке спомнеме Кичево почнувам јас: сакам женска ја од Кичево
Што песна е тоа? Ја чекам во ЛП може ќе се посмеам малце. Иначе мене сите дијалекти ми се интересни иако често не разбирам по некој збор, се снаоѓам. Битно се трудам
Ааа втора година претпоставувам си а? Подготви се да ја научиш на памет цела Македонија.Гранични премини,реки,долини,притоки и ред триста глупости.... Кога бев втора година откиснав пред карта на табла.
Мене најсмешен ми е кумановски и беровчански акцент ништо не ги разбирам а многу се смејам кога ке почнат да пцујат
И јас истото го учам... Вратов ми се искриви од што морам нон стоп надоле во карта да гледам и да ја научам секоја планина, па низина, те котлина.. Па камчето до граничниот премин кај Албанија. Бреееј :geek:
у факултет ке правите колоквиум од книга со 500 страни во кој треба да ги научиш за еден месец и помалце Can you imagine that