Интересен ми е кумановскиот, сите се интересни на свој начин, ама посебно источнине дека најмалку ги разбира и ќефој ми е да ги слуша и да ги чита. Хајче не за школо и оп темата пак таму ја свртевме. пуста географија, спремете се во прва и втора средно да учите колку и кај имало офци, живина, крави и се од градинарски култури, од грозје до стамболка кај ги имало и кај се одгледувале најмногу .
Рано ми е уште да мислам на тоа и да си приредувам стресови Доволно ми е ова сега што ми го нудат а пак не се замарам да го научам На крај краева што ако го знам секој детаљ за Македонија? Ќе ми врачат награда? Ноуу. Ај донт гив а фак. Ќе набубам како денес, ќе си добијам петка и чао пријатно
Мене ми е интересно со задоволство учам Географија Дури ми прелетуваат мисли за таков факултет Добра ноќ
Сакав географија во основно.. Ама во прва година замразев само поради професорот. Една мрза невидена бре! Па нај тажно е што е доста млад.. Незнам што прави во животот
Море ти да го видиш физичко нашиот. Денеска имале тренинг кошарка, а ние 7ми час и за 10 минути не тераше да се облекуваме за вежбање.И моментот е кога идеш во соблекувална и гледаш деца со родители се облекуваат.
Ех, поморонска фаца од нашиов тако звани професор по спорт нема и не ќе се роди! Озбилно. Затоа не се жалете толку многу, да не почнам да ги издавам тортурите кои ги трпиме, па да осетите што е дефиниција за трол, морон, шупак итн.
Види каква симетрија сум направил 630 мислења 220 лајкови 1350 лајкови сите со 0 завржуваат и вториот одпозади е непарен со парен број
Не е фер- јас прва ти реков Искра Кај си мори ти, се загина скроз ? На Јипман, добро утро пријателе. Како е диносаурусот денес:?
Ами срце, едната читална ја отворија сега до 12 по полноќ и учам таму, јас ја затворам и дури да си дојдам пешки дома затоа што нема автобуси доцна ме фаќа и не сум пуштена ич. Утро? Мене веќе добровечер ми е од 6 и пол сум станата. Ајде убаво да си го поминете денов, јас ве напуштам. Толку паузата, 10 минути