Не, на фемина ми е поинтересно Уживај ти и за мене, има фаци кои не сакам да ги видам и затоа домче ќе си седам.
Најјаки ми се навечер со змејот, ова нинџава како се крие зад гејшава ко некое онакво. И она кога се бања гејшава а тој и’ пали оган да и’ е топло. И знаеш што - стварно не спијат, изгледа вистина е тоа за нинџите. Сеси бе на тие им се топеше сладоледот а надвор минус, мранѕули. Лажеа, ги откажав.
Душе- ќе им дадам шанса до утре на нинџите- а кај мене не лажеа бре чоечињата- надвор врнеше и кај нив исто и чадорчиња си имаа- ептен ми беа типски
Сега имаат некоја препирка веројатно пошто гејшава игра со лепезите а нинџава се ку*чи со мечевите Многу се јаки! Сеси и кај мене, надвор студено а на овие сладоледот им се топи, е кааако бе?!
Леле да! Сум заборавила - веднаш среќо, ВЕДНАШ!!! Све у име на... Инаку арна? Стави си ги и ти нинџиве на џимејл, покажи и ги на ќерка ти - ќе и се допаднат ќе видиш
Мучос грацијас ....сега сум побогата...мора и на дело да се спроведе ...ај сеа со нинџиве да видам што е работава
Дека ми е многу мила...ми има влезено во срце ,и секогаш ја гледам како постара сестра.Незнам зошто така .
Ајде запеј со мене, од сабајле слушам стари македонски песни...Јоооваааноо, Јооовааанке, јас те тебе чекам мори, дома да ми дојдеш, а ти не доаѓаш душо, СРЦЕ моеее Јованооо (како го кажува ова срце со посебна љубов и страст бе!) Ах...шо убави песни имаме