Што би и кажале на форумџиката над вас? црвенке ај дај од твоето кафенце... ме мрзи да одам да си сварам едно кафе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу (заедно со бројчето ме потсеќате на весели и интересни девојки...) а инаку ми се допаѓа аватарот,ме потсеќа на пријатно седење домче во студените зимски денови морав да редактирам,бона била побрза од мене хммм бона...еве јас те поканувам кај мене на чај
Што би и кажале на форумџиката над вас? сега ти ја скокна бона бомбона еве ти бона кафенце а анима да јас и бројчето сме вотка лаверс
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не забележав дека сум те скокнала пред малку.Додека пишував,Багуфче беше над мене Инаку, сакам да те читам.Имаш интересни постови по форумов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бона, баш ти го сакам именцето, ме потсеќа на една омилена книга од детството
Што би и кажале на форумџиката над вас? Phyramide...како си? беше излезена некаде викендов? позззз....
Што би и кажале на форумџиката над вас? *Багуфче, Харлоу не значи ништо, измислено е . Вајлд, имам аватарчиња за тебе .
Што би и кажале на форумџиката над вас? Wild-GirL - јок. Истерав мирен пензионерско - домаќински викенд, малку шетња ама у глобала ништо посебно Harloooow - не лежи на тоа тревата, ладно е! Поздравче
Што би и кажале на форумџиката над вас? пирамид дај од тоа пијачката ожеднав и ме потсекаш на Kармен Eлектра
Што би и кажале на форумџиката над вас? Волфче, повели, чиста вода има во шишето Ехехееее, Кармен Електра, сепак далеку сум од нејзе, не сум ич таков плејбој тип на женска Патем да ти е живо и здраво ќеркичето - среќен и прв роденден, голема да расте и само радост да ви носи
Што би и кажале на форумџиката над вас? ПИрамидчеееее те немам читнато последниве денови. Добра ли си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оди - Девојко, па како си? И баш ми е драго што те расположив со песната пред некој ден! Затоа и ја ставив таму
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе не оди туку НАПРЕД (во акција) тоа значи уствари јас така си го преведувам