Ја како да не, ќе не згазеле. Во битен момент им покажуваме цицки и машкиве вакви а ние вакви Женска артилерија - употребувај кога е најпотребна
Шо ќе ја пулиш ене ја цела се соблекла и се покажува тука пред сите. Срамота Тепачка? Па сеа зависи кој ќе се бутне у први борбени редови. Јас сум дама, јас кафето од задните ќе го пијам и ќе си дебатирам на раат, со цвикера на окце, шо викаш Сес а?
Па може да, ние од трибините ќе навиваме за машките- ти со тој белиот шешир и муштикла, а јас не знам уште немам смислено стајлинг Еве и Љубам ќе ја земеме да биде фото репортер Душе- од каде ти судија - мило си ти, ти ќе им даваш сокче на играчите, да се освежат (ако нејќеш да си на трибините)
Душето со рицарски оклоп ќе ја стаиме, за да не ни ја избуткаат и не дај боже повредат гневни навивачи додека дели сокчиња. А ти Сеси извини што мислиш, идеме на трка на коњи или? Шешир, муштикла, па па - тури си цветче у коса и земи од тие двогледите Фудбал е ова бре!
Па да ти кажам зошто да не, елеганција пред се Леле ќе ми паднеше компјутерот од скут- ја замислив душето во оклоп како дели сокчиња Љубам- спремни сме ние бре- што треба за навивање- нека му ја мислат тие што играат
Епа ајде тој што го знаеме, ја мислев амерички пошто ако играме цуриве, ќе биде доста жустро и борбено