Ако сте спремни вие, ама јас не верувам дека ќе се има утакмица, ќе се истепаат девојките која да игра.
Па затоа ние се токмиме да навиваме со лепези и шешири Не знам, се нервира изгледа затоа што ја ставивме во оклоп
Јави се Душе! там-там Јави се Душе! там- там Има место мор, шо се секираш- само кога ќе подразмислам шешир во окромври не е баш најдобра опција - а да ставевме капи, онакви дебели?
Абе сите ако не да идеме на трибини дојди извалкај се на теренот , една две модрици плус ... Само нема победа против мажите ..... барем на фудбал не
Каде бе да видам која е главната хип хоп ѕвезда на овој 13ти Таксират? Рекоа во среда ќе ја најават и ништо....да не знаете?
пуууууу пак не го пуштаат на пасошка контрола.....ем му реков лажниот пасош да го земе ..... глуп бе глуп .... емаил: - "не ме викај глуп бе - она ме викаше глуп"
ја поима немам за таксират....не ни одам а овој Мистери се со мејлови и лични пораки се расправа, се нешто имбокс.....никако аутбокс
Абе жени брат, врска немаат, шо се разбираат они А гоу љубоморна е шо на неа не сум и пишал Пирамид - кој таксират кои максират, читај таму маил остај тоа таксиратот....сакаш таксират? ја шче ти даа сеси - па во тоа е мистеријата....никад незнаеш што мисли и од која страна може да те изненади....мислиш дека го знаеш = ама не го знаеш воопшто.....- something to think about