Си зела сликата шо ја постирав во СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗЗ ДО... Ке те карам Хаахах шала на страна .. ама на мома рокерка ми личиш
Абе сте ме барале вие овде, Смајли. Се извинувам индид, и види богати - стварно служев дур ме немаше, ама чајчиња, не сокчиња. Редактирам, не се гледа сликата
Јас ко што прочитав на темава прв пост и е во неколкуте страни наназад, така да сигурно не те барала она и постот со тоа не може на неа да се однесува
Е па не е играње ако не ја играте форумџиката над вас. Зошто да ја рипате и да си праите муабет меѓу себе? Мислам дека насловот на играва е и повеќе од јасен Spoiler И фала што се грижиш за мојата опуштеност, иако нема потреба
Абе шо има врска ако не ме барала таа, она ме баравте беше во множина, дека ме барале на темава, а јас нејзе сакав тоа да и го кажам.
Боже мој, никој не ја скокна- сфати го тоа како да и кажува нејзе што правела А се грижам, морам- како што ти се грижиш за нас, така и ние се грижиме за тебе Душе, многу јака слика стави, нема што Реин, пак ти- што да се каже, и ти до утре нама да сфатиш како било, тоа е, слабо ја пратиш темата- инаку ќе знаеше дека така се надоврзуаат постовите.