Најти, јас и ти заглавивме денес пред компјутер Еј, додека го пишувам ова еден куп постови Гоу- јас не ја сакам руската салата што е за зимница Пеликуна, не е таква руска салата, инаку и мене ќе ми течеа лиги
Гоу, мене едно какао ако може да ми свариш Сесилија и јас не ја сакам таа руска Само онаа со кифлички што се јаде
абе пак ли во кујна да влегувам, ама ајде за вас по едно какао ако пишува кафе, какао е плус едно кафе еве
Најти и јас седам цело време в кујна,потопло е тука Абе и јас се токмам од преѓе да си сварам едно кафе,ама фемина не ме остава Ајде еве сеа ќе ве дужам...
Ајде толку од мене неделава. Ви посакувам многу мажи секс и срека. Бај бај Дивине,немај гајле ке средиме.
се надевам И тебе ти посакувам мноооооогу среќа! И убав ден. Јас одам кафе да варам. На кој што сака и него ќе му сварам
Vitorija, ќе те поштедам од маката да чекаш и плаќаш за топло чоколадо, па наместо да ти нарачам, лично ќе ти приготвам, ем частам, ем со љубов направено. Чао Пеци, секое добро, па се читаме. =)