Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамида,многу зрела личност си Имаш многу убав начин на размислување!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Багуфче драга, фала ти, баш ми е мило што така мислиш. Не сакам да звучам ко од амерички филм каде секогаш возвраќаат со иста мерка, ама навистина за тебе имам прекрасно мислење Мислам дека иако си млада (или барем мислам дека загледав негде дека си младо моме ) , сепак си многу паметна девојка!
Што би и кажале на форумџиката над вас? И ти Пирамидче и ти Багуфче сте паметни девојки! Постовите зборуваат за вас. еве ви по едно и имајте убав ден.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Старфиииш, тебе сакав да ти упатам една внимавај, не настинувај, не се предавај на ладново!
Што би и кажале на форумџиката над вас? хаха да Ким се одмарам, ладното време неможам да го поднесам...бтв како си ми ти...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас, арна се борам со настинкава. Честито цветче гледам жолто си заработила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ким, Кристина Агилера ли е девојкава на аватарот? Поздравче и еден куп здравје ти праќам
Што би и кажале на форумџиката над вас? ким побрзо да оздравиш и пиј топли чајчиња со мноооогу лимон едит - пирамитка ме предварила инаку ептен убаво ми звучи ,,пирамитка,, , многу слатко имај убав дееееен
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дека чекам слика уште од пред една недела Новата фризура бројче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да пирамитке, Агилера е И фала за здравјето што ми го пушти Бројче нова фризура а? Треба да частиш. Еден чај може за мене според состојбава моја, па потака и нешто друго
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче, и ти да си имаш прекрасен ден и вечер и ноќ ајде праќам 3 купчиња здравје, нека си земе по потреба кој колку сака, гледам нешто сте ми сите поднастинати
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас сакам да те запознаам тебе Пирамидче. Многу ми делуваш интересна. Поздрав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилче, ептен ми се допадна како си ја анализирала багето.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Блојчеееееее Кажи, а? Утната струка, место психоанализа, јас анализирам две точки, запирки, извичник, цртички, голема и мала буква во текстови. п.с. Те викам Блојче намерно, малечките на едни мои пријатели, не можат да кажат Р, и нон стоп ми викаат - Да блоиме сега! Затоа си Блојче
Што би и кажале на форумџиката над вас? И мене Трендафилке ми се допадна анализата за Багуфче. :up: Ми се допаѓа и стилот на кој пишуваш, пријатна си ми за читање многу.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вајлдче, тебе ти ја посветувам песнава, мислам дека ќе ти се допадне Поздрав п.с. Тренди, искрено и јас тебе. Многу ми се допаѓа твојот стил на пишување! http://www.youtube.com/watch?v=rSKmYC0mHXI&ob=av2e