Немам инспирација за пишување, заглавив во форумски игри Инаку јас мислам дека Лукс има 15 или 16 години
Во слободно време Јипи-Крипи предвидува работи и јас предвидувам дека Лукс и Хај ке се сретнат на градски плоштад Скопје во ноќно време и третата реченица ке биде Леле па ти си имала 19 год не 30 , дојди да те гушнам
Нее, грешка си, ти си имал Јипи бујна фантазија ама знајш кај ќе се сретниме? На плоштад ама Хајче ќе ме чека во фонтаната внатре и нема да ми рече дојди да те гушнам, туку дојди да попливаме (онај филмон In Rome(пијанана ко ќе се капи во фонтаната на љубовта пие вино и збира парички) и пак не ги погодивте годините
Како бре не ги погодивме Добро велам да отвориме тема Јипи ако предвидувањето ти е точно добиваш 200 евра ако не тогаш и двете ке те нуркаме во фонтаната
На еден ви е точна претпоставката, значи ако Јипи забегал плус три години, Крејзи не погаѓа, Хај е најточна измеѓу су, Спојлер уште малку полнолетна ќе бидам сеа е мислам јасно, нема потреба од теми за мене, ја вредам повеќе од една тема бе Хајче(смајлиштосеправиважно) ЕДИТ: тогаш ќе гњуриш Епа предвидини дека на лизгалиште ќе се сретнеме и ако не е точно предвидувањето ти правиме сопка
Луксче кажи му на Јипи дека не го прашавме дали сака или не сака да го нуркаме Туку од Скопје си нели