Абе ко мене прошетај низ парк поздрави се со оној , ова она и домче пуканки и филмче you know its the best choise , when your brain tells you its the best
Мене не ми е јасно како петок не излегувате.Свакам дека Скопје е скапо на јас да сум така ке шетам ама дома не седам
Па не е важно кај си него со кој си џабе ако ти искочиш со другарките и тапа ти е цела вечер , и некој ке остане дома и ке помине 100 пати подобро плус надвор ладно е , ја сум луд што ке излагам ама ете ...
Абе се океј но цела недела сум дома и со другарките можам и обичен ден да се збериме.Петок и сабота сите излегуваат зошто јас дома да седам
Ај Јипи земи ме, ја нема со кого да излеза вечерва Па што Хајче ако сите излегуваат сабота(ако мене не ми одговара не излегувам и гајле ми е )
Јас не сум пропуштила ниту еден викенд а да не излезам(петок и сабота).И да сум изнервирана ,просто да пукам излегувам бидејки знам дека ке се расположам а дома ако седам повеке ке се нервирам.Па и компјутер,копјутер цел живот компјутер.Подобро ке излеам и ке се дружам во живо
Лухс Седи дома на топличко после накај 11 ипол ке се дружиме на чет ја па несмеам вечер до доцна оти утре во 8 возење имам