Што би и кажале на форумџиката над вас? и ти на мене ептееен ! ајде уште поздрави и бакнежи лав јуу *пирамитке и ти си ми мене многу интересна за читање, даваш одлични совети .. преку коментарите дознавам колку си паметна, мила и драга ... лав јуу
Што би и кажале на форумџиката над вас? Уффф Пирамид, премноогу ми се допаѓа. :up: Песна со голема поука - за тие што ја сфаќаат суштината. Фала многу. Би ју, секогаш кога си ставам парфем ми текнува на тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? мило ми е што колку пати во денот си ставаш парфем, толку пати во денот ме сеќаваш ---бројче, како си ми ? инаку дали сум ти кажала дека новиот аватар е мнооогу убаВ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сепак си погодив јас на кого треба да ја посветам! Баш заради текстот! Ептен ме израдува сега БиЈу, абе ти колку си мило да си знаеш! Те гушкам и поздрав голем Аиии едит - Лавли беше побрза! Поздрав и до тебе африканско комшивче
Што би и кажале на форумџиката над вас? а ти пирамитке на мене да знаеш коолку си ми мила и добра..права срцка! .. лав ју *лавли фала .. мило ми е дека ти се допаѓа мојот аватар иначе си го зедов од вајлд грл од темата за аватари .. многу убави аватари има ставено таа ама и твојот е убав .. се што е од африка се е убаво
Што би и кажале на форумџиката над вас? BU секогаш кога ке налетам на твое мислење ми доага позитивно нешто во мене и супер аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? There's a She Wolf in disguise, coming out, coming out, coming out!
Што би и кажале на форумџиката над вас? каква беше таа привилегија од Марли, а гоу? а? а? а? а? те гушкам и цункааам
Што би и кажале на форумџиката над вас? ја незнам бе бројче туку го протолкувале сонот виде и јас те гушкам и дај кафе да пиеме
Што би и кажале на форумџиката над вас? па ете багето пиша не знаела што значи тебе да те сонувам ама сигурно значи дека во најблиска иднина историското кафе ќе биде испиено и + филџанот превртен
Што би и кажале на форумџиката над вас? wolf4e мило ми е дека со секој мој пост стануваш посреќна *скај, имаш нов аватар! многу е убав