Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули срце убаво, како успеа да ги наредиш сите пред некој ден во групниот поздрав? Алал нека ти е
Што би и кажале на форумџиката над вас? супер сум си пирамиткее -џулии стварно свака част .. тоа што не поздрави баш сите беше стварно убаво од твоја страна .. биди ми и ти поздравена
Што би и кажале на форумџиката над вас? а ти на мене уште повеќе .. сакам да те читам .. ми се допаѓаат твоите мислења .. абе лав јуу
Што би и кажале на форумџиката над вас? е секси е Арна сум денес цел ден се излежавам Ти срцушко како си ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Здраво,секси! Признај дека ти недостигав нели... И јас сакам макарони....
Што би и кажале на форумџиката над вас? признаааааааааааааааааваааааааам баш се зачудив што те нема и ајде бе кога во Шт на кафе а а а ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас ,средно жалосно. Настината , со куп тоалет околу мене, ама за чудо имам енергија некоја. Се дувам со чаеви и витамини... али така ми е, кога се шеткарам полугола (што би рекла мајка ми)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа така е кога седеш бањата на чиментото ајде побррзо да оздравеш